nounce Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 Ay'o! Varbūt kāds jau ir padzirdējis, ka iznākusi jauna filma par hip hop mūzikas stilu un dzīvi hood'ā.Filmā galvenā norises vieta ir Los Angeles, Compton un filma balstīta uz 80' gadiem.Pašlaik filmas reitingi ir ļoti labi 8,4/10.Filmas galvenie varoņi:Ice CubeDr. DreEazy-E (Jason Mitchell)Filmas treileris, pēc manām domām, ir tiešām iespaidīgs. Lūk, varat apskatīt (+18): #fthepolice. Laurina., Mari0, Danex and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mo Chill Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 Fuck', labs.Neesmu vēl nekur interesējies, bet varbūt, varbūt šī filma būs arī Forum Cinemas or smth? Bet nice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramyrez Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 šas visi wannabiji sakačās un ies kauties Link to comment Share on other sites More sharing options...
nounce Posted August 18, 2015 Author Share Posted August 18, 2015 šas visi wannabiji sakačās un ies kauties Kāds sakars? Ja man interesē tādas lietas, kā hip hops un vispār viss par old school repu, reperiem, esmu wannabe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramyrez Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 Kāds sakars? Ja man interesē tādas lietas, kā hip hops un vispār viss par old school repu, reperiem, esmu wannabe?runāju vispārēji Link to comment Share on other sites More sharing options...
nounce Posted August 18, 2015 Author Share Posted August 18, 2015 Fuck', labs.Neesmu vēl nekur interesējies, bet varbūt, varbūt šī filma būs arī Forum Cinemas or smth? Bet nice. Cik skatījos - nerāda vēl Latvijā. Bet kā rādīs, es būšu uz pirmizrādi. ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXseSiwe Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 Man pat tāda sajūta, ka viņa jau ir veca filma pēc tā kā visi viņu gaida jau kopš šī gada sākuma I guess, vismaz manā pusē.@Doc Protams, ka būs uz forum cinemas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don 9Boz Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 Nu Lv viņa nāk samērā vēlu, jo nesen tikai iznāca ASV kīnoteātros... Bet tā vispār 10/10 esmu redzējis jau xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
nounce Posted August 18, 2015 Author Share Posted August 18, 2015 Man pat tāda sajūta, ka viņa jau ir veca filma pēc tā kā visi viņu gaida jau kopš šī gada sākuma I guess, vismaz manā pusē.@Doc Protams, ka būs uz forum cinemas. Nu jā, es arī par viņu zināju jau sen, tikai tagad atradu šo sadaļu, lai varētu uztaisīt. Padzirdēju senāk vienā Ice Cube intervijā par šo filmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lean Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 uzraku jau intrenetāvisu filmu, bet tikai 240p vai 48-p http://megashare9.tv/movie/straight-outta-compton-2015/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nounce Posted August 18, 2015 Author Share Posted August 18, 2015 uzraku jau intrenetāvisu filmu, bet tikai 240p vai 48-p http://megashare9.tv/movie/straight-outta-compton-2015/ Aj, es labāk sagaidu, kad kinītī varēs noskatīties un tad šaušu uz turieni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metinātājs emptyyy. Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 Bija jau topikz par šo filmu , kautkad būs janoskatas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laacis. Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 Man teica, ka nerādīs Latvijā, bet nezinu vai taisnība.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nounce Posted August 19, 2015 Author Share Posted August 19, 2015 Man teica, ka nerādīs Latvijā, bet nezinu vai taisnība.. Kāpēc lai nebūtu? Kaut kādu CS:GO Colonge turnīru rāda Forum Cinema, bet šo DOPE filmu nerādīs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KUBEN Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 obligāti janoskatās nounce 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laurina. Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 Ev, ev, ev. Man patīk. Kad izies Latvijā, obligāti braukšu skatīties uz ķini. Paldies par šīs filmiņas ieteikšanu @nounce nounce 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bets. Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Es iešu 100% uz pirmizrādi nounce 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts