Vamos Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Zajebis, es atgriežos SkyWolf 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyWolf Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Zajebis, es atgriežos tu labāk atgriezies, bez tevis nav Calvin Vamos Link to comment Share on other sites More sharing options...
KUBEN Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 ozzijs *Cenzēts*, visi bija ar cerību, ka Aizveries no playhard...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
index Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Lieliski, gaidu pārmaiņas! atmarozaks 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iKON Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Zem kuras organizācijas būs taksisti?Vai tā būs kā atsevišķa juridiskā? Tieši kā tiks izvēlēti līderi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Zem kuras organizācijas būs taksisti?Vai tā būs kā atsevišķa juridiskā? Tieši kā tiks izvēlēti līderi?Noteikti ,ka atsevišķi , jo kāds sakars valstij ar taksistu kompānijām Link to comment Share on other sites More sharing options...
mareks bacha Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Būtu forši redzēt, ka cilvēki staigā ar kājām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mo Chill Posted December 27, 2015 Author Share Posted December 27, 2015 Zem kuras organizācijas būs taksisti?Vai tā būs kā atsevišķa juridiskā? Tieši kā tiks izvēlēti līderi?Taksistiem būs atsevišķa organizācija, tā būs kā atsevišķa juridiskā, jā.Līderi tiek izvēlēti pēc dažiem maniem principiem. Ja ir interese par šo organizāciju, droši raksti privātajā man. Būtu forši redzēt, ka cilvēki staigā ar kājām.Staigā ar kājām, jo neinteresē roleplay - piekrītu. Un, ja admini to manīs, tad nosūtīs uz GM apmācību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hosiks Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 (edited) Atīstīt internetu...Nezinu vai tas ir iespēham,bet doma šāda.Kaut kada veidā izveidot mājaslapas kur var pasūtīt auto no citām valstīm pasutit ēdienu un tāda garā.Par šo interneta programmu vel var padomāt, bet gan jau ķerat domu.ir taču 21.gadsimts visu var ar internetu realaja dzive un kāpec gan ne virtuālaja, pēcāk PH dzīvē.Uzlikt staigājošos un ja iespeja ,tad braukajošos NPC.Staigajošos- Staigatu pa klusam vietām vai vienkarši staigatu pa ielam, tadejadi mazinatos zagšanas.Braiukājošos- tas palīdzetu ieverot satiksmes noteikumus un nebutu tik agresivi brauceji un ja piemeram ietriektos ,kada no NPC, tad nevaretu vienkarši, tā cut un poh. bet NPC kautkada veida ziņotu PD un tadejadi saktos rp. Edited December 28, 2015 by Mo Chill Staigājošie/Braukājošie NPC nebūs - lago un taisa vairāk NonRP situācijas. Piem., notriec kādu - turpina iet/braukt, u.tml.; Par internetu: man liekas, ka tā nevar izveidot nemaz. Vismaz pagaidām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breeze Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Ceru ka viss iznāks kā plānots un jāgaida kad pēc restarta būs vairāk cilvēki.Runājot par naudu,beidzot pa serveri nedriftos baigās mašīnas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mareks bacha Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 (edited) Taksistiem būs atsevišķa organizācija, tā būs kā atsevišķa juridiskā, jā.Līderi tiek izvēlēti pēc dažiem maniem principiem. Ja ir interese par šo organizāciju, droši raksti privātajā man. Staigā ar kājām, jo neinteresē roleplay - piekrītu. Un, ja admini to manīs, tad nosūtīs uz GM apmācību.Tas bija domāts, ka visiem nav auto un notiek kā dzīvē, ka ir redzami cilvēki, kas staigā. ;d Edited December 28, 2015 by Mo Chill Arī labi. Nu, diezvai kāds būs tik hyped par roleplay, ka staigās mierīgi pa ielām. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
North_Korea Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Piebildīšu, ka arī nauda roleplay ir vajadzīga. Pastāstīšu biežu problēmu, kas neļauj roleplayot. Cilvēks izveido organizāciju, legālu, kurā var veidot labu rp.Tai ir vajadzīga atkritumu mašīna, bet tā maksā naudu.Dodamies kaut vai makšķerētVisi domā ka esi nonrperis kāds naudai sakars ar to vai esi nonerperis ZKRPKPRZ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arturiks Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 drīzāk samaziniet cenas auto un mājām, var jau tajā pašā vehlibā uztaisīt ktvai kruto sultan/fbi rancher utt pa 18k ,kurš neies ātrāk par 80kmh i vsjo. Galvenais uztaisiet plašu izveli priekš rp izveides, jo vairums piekritīs, ka būs grūti rpot ,ja nav patstāvīga autotransporta / mājas, takā takši te nu nekad nav bijuši max populāri. (neviens negrib strādāt)Tas ,ka nevarēs strādāt parastos darbus, var nozīmēt to ,ka cilvēki ,kuri vēlēsies rpot nelegālajās org. wnk nespēs sev nopelnīt kaut kādam starta kapitālam , jo nu visiem skaidra ir lieta, ka nelegālās sfēras pārstāvētāji neiegūst peļņu tikai nelegālā veidā, pretējā gadījumā tos jau sen sagrābtu nodokļu inspekcija.Proti, tagad jūs varat iebilst , argumentējot ,ka varēs pieteikties LSGD tur LSZD utt, taču reāli padomājot, kurš pēc tāda darba ies kaut ko muķīt nelegālajā sfērā. pox. Izņemot ārā to pašu RS Haul (par ko es nobrīnījos, jo uz tā var teikt turējās viss PH) jūs ierobežojat daudzām nelegālajām naudas iztiku, jo tas savulaik ir bijis interesants rp rekets, kuru var attīstīt ļoti sekmīgi, proti, piedāvāt aizsardzību kravu pārvadājumu laikā, zagt kravas ,notirgojot to preci uz ielām u.t.t. tagad jūs varētu teikt ,ka cilvēki paši var taisīt šādu rs haul tipa organizāciju ic ceļā un attīstīties pārvadājot preces pa LS , pieņemot pasūtījumus tur foruma uttttt. taču , esiet reālisti, tas ir LV-RP, te cilvēkiem tas na-her nav vajadzīgs, viņi labāk spamos adminam ,lai viņi uzspawno naudu par /charity. [Piedavās neticu tam ,ka kāds admins spēs patstāvīgi tam visam izsekot lidzi) Ja gribat kaut ko mainīt, tad nopietni piedomājiet pie legālajām organizācijām, jo tagad tā ir hujņa riktīgākā, parasts lietotājs nekad nespēs uzsākt un sekmīgi turpināt savu uzņēmumu, protams tagad neiet runa par tiem mazajiem veikaliņiem ar npc, jo viss uz ko tiek akcentēts iekš PH tas ir lielālokoties nelegālās org. un valdības org. (kurās nekad īpaši nav bijusi kārtība). Nenodiršu te tagad kādu vai ko, pats te esmu spēlējis, adminējis , tāpēc zinu kā tās lietas notiekas iekš PH. Mo Chill and LightScribe 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remember-ME* Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Spēlēju tikai counter strike, bet jebkurā ziņā prieks ja kas attīstās, pieminēšu , ja nepieciešama kāda palīdzība ar dd2 attīstību, uzlabošanu , ieteikumiem, web lapas uzlabošanu utt, droši pa PM varat rakstīt.Lai aug PH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coldplay Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 drīzāk samaziniet cenas auto un mājām, var jau tajā pašā vehlibā uztaisīt ktvai kruto sultan/fbi rancher utt pa 18k ,kurš neies ātrāk par 80kmh i vsjo. Galvenais uztaisiet plašu izveli priekš rp izveides, jo vairums piekritīs, ka būs grūti rpot ,ja nav patstāvīga autotransporta / mājas, takā takši te nu nekad nav bijuši max populāri. (neviens negrib strādāt)Tas ,ka nevarēs strādāt parastos darbus, var nozīmēt to ,ka cilvēki ,kuri vēlēsies rpot nelegālajās org. wnk nespēs sev nopelnīt kaut kādam starta kapitālam , jo nu visiem skaidra ir lieta, ka nelegālās sfēras pārstāvētāji neiegūst peļņu tikai nelegālā veidā, pretējā gadījumā tos jau sen sagrābtu nodokļu inspekcija.Proti, tagad jūs varat iebilst , argumentējot ,ka varēs pieteikties LSGD tur LSZD utt, taču reāli padomājot, kurš pēc tāda darba ies kaut ko muķīt nelegālajā sfērā. pox. Izņemot ārā to pašu RS Haul (par ko es nobrīnījos, jo uz tā var teikt turējās viss PH) jūs ierobežojat daudzām nelegālajām naudas iztiku, jo tas savulaik ir bijis interesants rp rekets, kuru var attīstīt ļoti sekmīgi, proti, piedāvāt aizsardzību kravu pārvadājumu laikā, zagt kravas ,notirgojot to preci uz ielām u.t.t. tagad jūs varētu teikt ,ka cilvēki paši var taisīt šādu rs haul tipa organizāciju ic ceļā un attīstīties pārvadājot preces pa LS , pieņemot pasūtījumus tur foruma uttttt. taču , esiet reālisti, tas ir LV-RP, te cilvēkiem tas na-her nav vajadzīgs, viņi labāk spamos adminam ,lai viņi uzspawno naudu par /charity. [Piedavās neticu tam ,ka kāds admins spēs patstāvīgi tam visam izsekot lidzi) Ja gribat kaut ko mainīt, tad nopietni piedomājiet pie legālajām organizācijām, jo tagad tā ir hujņa riktīgākā, parasts lietotājs nekad nespēs uzsākt un sekmīgi turpināt savu uzņēmumu, protams tagad neiet runa par tiem mazajiem veikaliņiem ar npc, jo viss uz ko tiek akcentēts iekš PH tas ir lielālokoties nelegālās org. un valdības org. (kurās nekad īpaši nav bijusi kārtība). Nenodiršu te tagad kādu vai ko, pats te esmu spēlējis, adminējis , tāpēc zinu kā tās lietas notiekas iekš PH.Legālo uzņēmējdarbību var viegli uzsākt, ja visi nebūtu tik tupi un nekautrētos uzrakstīt projektu, uzņēmēju atbalsta birojā, kas darbojās kad es vadīju domi(nezinu kā būs pēc rr), un man bija mērķis tiešām atbalstīt un izsniegt to atbalsta naudu uz neatdošanu jeb, lai uzņēmumi spēj iesākt, to pašu tad vajag arī īstenot pēc rr. Lai nav tik ļoti jadroto, bet dome atbalsta uzņemējus, lai ir darba vietas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Markuzo~ Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Jā, šīs izmaiņas man patīk!Jo es arī tikko tik sāku spēlēt RolePlay. Administratori, īpašnieki GOOD JOB. Sheep* 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightScribe Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 Un tagad nāku ar sliktām ziņām... Test serveris uz kura veidojām jauno serveri vairs nav pieejams, sakarā ar to, ka suncore.lv game serveri vairs nav pieejami un visticamākais, ka arī vairs nekad nebūs pieejams.. Bet par laimi, servera datu bāze glabājās mums citur un daži skripti kurus es veidoju vēl ir palikuši man un pats galvenais mappings kurš tika veidots 3 dienas arī ir vēl palicis. Bet playhard.lv komanda nepadodas, darbus atsāksim jaunajā gadā. Kad būs viss gatavs ? Grūti teikt, to pašlaik, kad nāks tuvāk darbu beigas, tad arī ziņosim Veyron, Flux, mareks bacha and 5 others 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haskys Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 Žēl ka tā notika bet esmu priecīgs ka jūs turaties un nepadodaties. Tā tik turpināt un mēs jūs vienmēr atbalstīsim Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightScribe Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 09/01/2016 19:00 notiks servera atklāšana, darbu vēl ir daudz, jo viss jāatsāk atkal praktiski no nulles, sakarā ar to, kas notika 30/12/2015. Ņēmām un ņemsim visus izteiktos ieteikumus vērā, paldies visiem par izteikto atbalstu kttw, Haskys, skudriks and 6 others 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts