MiksB Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 Cik redzēju @Markella jau bija kautko šādu taisījis un likās ļoti interesanti tapēc arī izdomāju ko šādu uztaisīt lai notiktu kautkas interesants forumā. Ja zinat atbildi uz kādu, rakstat komentāros un es pateikšu vai ir pareizi. 1. Cik zirņu var ieiet vienā glazē? 2. Kas ir smagāks 1 kg kartupeļu vai 1 kg vates? 3. Kāds paliek kabatas lakatiņš, kad to iemērc sarkanajā jūrā? 4. Kādā krāsā ir Napeleona baltais zirgs? 5. Ko saka izdegusi spuldzīte? 6. Cik dziļi var ieskriet mežā? 7. Gailis uzkāpj kalna galā un izdēj olu, uz kuru pusi ola ripos? 8. Iedomājies jebkādu skaitli. Pieskaiti septiņi. Atņem divi. Atņem sākumā iedomāto skaitli. Sareizini ar četri. Atņem divi. 9. Paņem 1000, pieskaiti 40, pieskaiti 1000, pieskaiti 30, pieskaiti 1000, pieskaiti 20, pieskaiti 1000 un pieskaiti 10! Cik tas ir? 10. Ir 3 āboli, tu paņem 2, cik āboli tev ir? 11. Pie pusdienu galda sēž 2 vīri, katram ir līdzi savs dēls, bet paplātes ir 3, katram ir sava paplāte! Kā tas var būt? 12. Kas ir tik trausls, ka tas var saplīst pasakot tā vārdu? 13. Mārcis stāv aiz Ilzes, bet Ilze aiz Mārča! Kā tas ir iespējams? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralfinko Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 1. Zirņiem nav kāju. 2.Vienāds. 3. Slapjš. 4. Balts. 5. Spuldze nevar runāt. 6. Mežā nevar dziļi ieskriet. 7. Gailis nedēj olas. 8. Un kāds sakars ar atjautības uzdevumiem? Man sanāca -2. 9. 4100 10. 2. 11. Tam katram vīram ir savs dēls, un tiem dēliem ir savi dēli. *Katram viens. 12. hz. 13. Viņi stāv ar mugurām. MiksB 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 Nav jēgas taisīt tādus,jo paskatoties šo postu 1 hour ago, Atslēdznieks FlukyS said: 1. Zirņi neprot iet! 2. Abi sver vienādi! 3. Slapjš! 4. Balts! 5. Spuldzīte neprot runāt, 6. Līdz vidum 7. Gaiļi nedēj olas! 8. 18! 9. 4100! 10. 2 āboli! 11. Vectēvs, dēls un mazdēls! 12. Klusums! 13. Viņi stāv ar mugurām viens pret otru! Var saprast to ka tas ir smuki nokopēts. http://prntscr.com/ajdnu6 Negibās ticēt ka tik vienādi var salikt komatus un pieturzīmes,jo atbildēs kurās es atradu internetā, ir tieši tā pat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 (edited) Es neesmu meitene. Edited April 1, 2016 by Guest :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts