Lolipops Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Tātad,šodien spēlēju PH:RP un sākās lietus,un auto sāka slīdēt un es iedomājos:Kā būtu ja PlayHard būtu savs Drift serveris.Kurā piemēram paņem Parastu auto uzraksti noteiktu komandu un tu vari modificēt savu auto un tā braukšanas spējas.Es uzskatu,ka šī ir laba ideja,jo varētu taisīt skaistas bildes kā arī prasmīgāki cilvēki spētu taisīt Skaistas īsfilmiņas ka piemeram drifto utt.Es domāju jū sapratāt manu domu un ceru ka šī doma īstenosies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grumm Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Tā jau daudz serveri, bet ja sponsorē tad jau cita lieta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reacononly Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Daļēji piekrītu @BebraKungs Tieši tā, ja tu sponsorē tā ir cieta lieta Viss maksā. Taču par serveriem nezinu, tas ir tieši tas pats, Tu gribēsi drift tu uzspēlēsi drift kaut ārzemju serverī, bet kapēc nepaspēlēt PH drift serverī ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Nespeleju MTA, bet ganjau ka nebutu slikti atvert jaunu serveri, tev ir iespeja palidzet ar finansejumu un serveris tiks atverts :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts