punk Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 Manhunt 2 - Viena no vardarbīgākajām spēlēm ar kuru man ir nācies sastapties un nē, es nejokoju, tās slepkavības kuras Tu spēlējot šo spēli veiksi ir neaprakstāmas tāpat arī šī spēle ir aizliegta vairākās valstīs kā piemēram : Dienvidkorejā, Vācijā, Malaizijā, Jauzēlandē, Itālijā, Īrijā un Lielbritānijā. (vismaz cik atradu internetā) un šai spēlēi ir vecuma ierobežojums un jūs jau paši noprotat, ka sākot no 18+ un uz augšu. Spēlei nav nekāda dižā grafika, jo spēle pirmo reizi tika izdota tālajā 2007. gadā 29. oktobrī un tās izdevējis ir visiem labi zināmais ''Rockstar Games''. Sākotnēji tā tika izlaista tikai uz PS2, PSP un Wii konsolēm, bet 2009. gadā 20. oktrobrī jau tika izlaista arī uz PC. Tu sāc spēli ar personāžu vārdu Daniels Lembs (angliski - Daniel Lamb), bijušais zinātnieks kurš piedalijās visādos eksperimentos. Tieši Tev, ja spēlēsi protams, vajadzēs slepkavot cilvēkus no aizmugures ar visbrutālākajiem paņēmieniem, sākot jau ar maisiņu galvā un beidzot ar cirvjiem, ieročiem, nažiem, stikla pudelēm un ko tik vēl ne. Sākuma spēles process norisinās psihopātu slimnīcā un viss dēļ tā, ka kaut kas nogāja greizi un Tavs personāžs bija ieslēgts uz veseliem 6 gadiem. Spēles gaitā Tu varēsi kontrolēt arī otru personāžu kuru sauc Leo Kaspers (?) (angliski - Leo Casper) un darīt to pašu ko ar pirmo personāžu - slepkavot. Spēle tik tiešām ir viena no brutālākajām ar kurām man ir nācies sastapties pa visiem šiem gadiem. Spēles oficiālais treileris (tīzeris) ; Spoiler Pats sāku nesen spēlēt tādēļ laika gaitā raksts var tikt papildināts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GHOS Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 Spēlē ir laba, interesanta, grūta un vietām smadzenes jāpieliek, kur tie laiki kad šo uz ps2 spēlēju. punk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GHOS Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 Spēlē ir laba, interesanta, grūta un vietām smadzenes jāpieliek, kur tie laiki kad šo uz ps2 spēlēju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts