mareks bacha Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Laimē stilīgo Just5 UltraSlim POWERBANK!Noteikumi: 1) Seko @Just5Latvia 2) Ietago vienu draugu, jo laimētāja draugs saņems pārsteiguma balvu Izloze 22. martā. KONKURSS TIEK RĪKOTS SADARBĪBĀ AR JUST5! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Jā, kātad es nekad dzīvē nekad nekur neesmu neko laimējis, izņemot playhard 2ivas steam spēles, tākā piedalīšos kkur tikai ja būs PH loterija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eulen Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Un kāds Tev no tā labums ka reklamē telefonu kuru var laimēt? Vai nu zem Link slēpjas links uz kuru Tev uzskaita punktus, vai nu tiešām labs cilvēks esi un palīdzi kādam no PlayHard laimēt telefonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
huga4life Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 49 minutes ago, Eulen said: Un kāds Tev no tā labums ka reklamē telefonu kuru var laimēt? Vai nu zem Link slēpjas links uz kuru Tev uzskaita punktus, vai nu tiešām labs cilvēks esi un palīdzi kādam no PlayHard laimēt telefonu Tas nav telefons, bet powerbanka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mareks bacha Posted March 15, 2017 Author Share Posted March 15, 2017 1 hour ago, Eulen said: Un kāds Tev no tā labums ka reklamē telefonu kuru var laimēt? Vai nu zem Link slēpjas links uz kuru Tev uzskaita punktus, vai nu tiešām labs cilvēks esi un palīdzi kādam no PlayHard laimēt telefonu Paļubom, ka zem mana instagram profila linka man uzskaitas punkti. Godīgi sakot par to, ka noreklamēju priekš Just5 konkursu, pats vienu tādu powerbank dabūšu. Kas zin, ja nu laimīgais ir no playhard, pēc tam vismaz varētu ierēkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts