Kumariks Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 Hello, par cik šajā sadaļā nav baigā aktivitāte ar filmām, tad izdomāju, ka vajadzētu ar kādu,bet ļoti labu, padalīties. Manuprāt šī filma ir viena no labākajām, ko es jebkad esmu redzējis (satura ziņā) tāpēc piedāvāju jums arī noskatīties. Filma ir angļu valodā, domāju ka ar to problēmas nevajadzētu būt. Noteikti filma būs interesanta tiem, kas arī RP'o niggas or smth. Mans vērtējums filmai - 9/10 Citēt Filma stāsta par leģendāro repa supergrupu N.W.A. no Komptonas Kalifornijā, kura 80-to gadu beigās veica apvērsumu hiphopa žanrā un kuras dalībnieki Ice Cube, Dr. Dre un Easy-E kļuva par vienām no visu laiku ietekmīgākajām hiphopa personībām šī žanra vēsturē. Forumcinemas linksFilmas links angļu valodā psycho, diļļuks and milkhouse` 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psycho Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 Jā tiešām laba filma, ka ari diezgan veca. Noskatījos viņu pirms kadiem 2 gadiem. Tiešām laba. Iesaku noskatīties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diļļuks Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 Laba filma, tiešām. Esmu noskatijies vairākas x. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 Rekomendēju šo filmu noskatīties ik vienam. Kaut kad pagājušajā gadā redzēju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 oi jomajo man tapins vislaik par sito filmu stastija bet ta ari nenoskatijos.. vajadzes ie4ekot kkad kad bushu skaidra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bets. Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 Sanācis skatīties vairākas reizes,filma tiešām ir ļoti laba. Iesaku visiem kas to vēl nav redzējuši Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 bets, kur tu skatijeis un kada valodaa??!v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumariks Posted April 16, 2017 Author Share Posted April 16, 2017 pirms 5 stundām , HAH rakstīja: bets, kur tu skatijeis un kada valodaa??!v Fano lkm ir lat sub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 Okei,ty, kakraz esmu tur registrejies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts