mareks bacha Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 gari nepļurgāšu, tātad ar mani atkal sazinājās just5 un vēlējās kopistiski uzrīkot konkursu, kurā tev tikai viņiem jāpieseko un jāietago zem mana posta draugs. ja izcelsi, tad abi dabūsiet katrs savu powerbank, nenolažo piedalies. TheWyat' and WIZKREDS 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZKREDS Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 Tev atkal powerbanku iedos par to reklāmu? Atvainojos par postu netēmā, vienkārši man vajadzēja to uzrakstīt, un tagad atvainošanās ir garāka par pašu postu, bet tik un tā es to ielikšu, jo man vajag to izdarīt. Un nemaz nedomā likt to mīnusu, NĒ neliec! mareks bacha 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mareks bacha Posted July 20, 2017 Author Share Posted July 20, 2017 pirms 36 minūtēm , WIZKRED rakstīja: Tev atkal powerbanku iedos par to reklāmu? Atvainojos par postu netēmā, vienkārši man vajadzēja to uzrakstīt, un tagad atvainošanās ir garāka par pašu postu, bet tik un tā es to ielikšu, jo man vajag to izdarīt. Un nemaz nedomā likt to mīnusu, NĒ neliec! ye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts