Lindas sveicieni!

Lindish
 Share

Recommended Posts

pirms 47 minūtēm , Lindish rakstīja:

Ak jūs nabadziņi :D

Biju jau iegājusi, diemžēl visi bija salīduši kanālos ar atslēgām virsū un nevarēju nemaz tā pačillot :D

Ko tu tur gribi izdomāt un sasmērēt? ;) :D 

Saki cikos iejiesi un varēsim papļāpāt.

pirms 5 stundām , ✯FankyS✯ rakstīja:

Sveika mazāāā.... nāc teamspeak 3 pačillot! :D 

Tu esi pārāk maziņš priekš meitenēm.

Btw, sveicināta iekš playhard. Tikai nebrīnies, ja @Kiwix ar tevīm bieži vēlēsies runāt.

pirms 50 minūtēm , Reperis Vodo4ka# rakstīja:

Tu esi pārāk maziņš priekš meitenēm.

Btw, sveicināta iekš playhard. Tikai nebrīnies, ja @Kiwix ar tevīm bieži vēlēsies runāt.

Ko? (rofl) Kaut ko safantazēji te. Man ir ar ko runāt (mm) Bet nu ja ir labs bazars, tad ar visiem varu parunāt :D 

pirms 1 minūtes , Kiwix rakstīja:

Ko? (rofl) Kaut ko safantazēji te. Man ir ar ko runāt (mm) Bet nu ja ir labs bazars, tad ar visiem varu parunāt :D 

Eu nu, netēlo no sevis šeit nevainīgo. :D Ar cik jauniņajām esi runājis iekš ts3 :D

pirms 4 minūtēm , Reperis Vodo4ka# rakstīja:

Eu nu, netēlo no sevis šeit nevainīgo. :D Ar cik jauniņajām esi runājis iekš ts3 :D

Godīgi? Jauniņo vienu un tad otra bija "nejauniņā" Bet labi, neejam offtopic`ā :D 
Es vienkārši uzturu kontaktu ar ik vienu cilvēku šeit gandrīz xD Ja protams ir sakarīgs. Vismaz jautra dzīve

pirms 2 minūtēm , Kiwix rakstīja:

Godīgi? Jauniņo vienu un tad otra bija "nejauniņā" Bet labi, neejam offtopic`ā :D 
Es vienkārši uzturu kontaktu ar ik vienu cilvēku šeit gandrīz xD Ja protams ir sakarīgs. Vismaz jautra dzīve

Ar mani huļi neuzturi? |-(

Te labs bazars ,es ar piedalos.  :D

• Kiwix locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share