Milka saka čau!

ksemikols
 Share

Recommended Posts

Sveiki playhard lietotāji! 
Šis topiks acīmredzot tiek veidots, lai es Jūs iepazīstinātu ar sevi. To es daru tikai tāpēc, ka man draudzene arī šeit vakar piereģistrējās un mēs izdomājām paviesoties pie Jums, paskatīties kā viss notiek Jūsu galā, tad nu sāksim... mana draudzene ir stulba un vēl topiku nav uzrakstījusi, sanāk, ka es būšu 1. 
Dzīvē cilvēki mani uzrunā lietojot manu vārdu - Madara, bet mums visiem ir arī virtuālā dzīve kurā mani bieži vien dēvē par miii, dēļ mana nika milka. Būšu godīga, ar nika izdomāšanu pavisam nebiju godīga un orģināla. Pirms kādiem 4 gadiem skype bija meitene ar niku Milkiway, es uzliku sev šo niku un izdzēsu to meiteni no skype. Tāds diezgan stulbs atgadījums, bet man bija tikai 13, tādēļ piedodams. 
Tātad, kā jau minēju mani sauc Madara un ja jums padodas matemātika, jau izrēķinājāt, ka man ir 16 gadi, bet drīz būs 17. Dzīvoju, mācos Dobelē. Brīnišķīga pilsēta, bet tomēr apnikuši tie mazie cilvēku pūļi un vēlētos dzīvo kaut kur citur. Mācos vidusskolā un neesmu no tām gudrākajām mācību ziņā, varbūt esmu, bet tomēr slinkums vienmēr ņem virsroku. Uzskatu sevi arī par ļoti sportisku meiteni, bet pēdējā laikā viss ko es daru - sēžu pie datora, diezgan žēl, bet ko padarīt...
Raksturā manuprāt es esmu dikti jauka un draudzīga. Man ļoti nepatīk būt naidā ar cilvēkiem, man iespējams nepatīk cilvēks un viņa personība, bet tik un tā būšu jauka. Esmu izpalīdzīga, spēju uzklausīt, pieņemt kritiku un izteikt savu viedokli, dažreiz. Nedrīkst jau teikt tikai labo, vaine? Esmu manuprāt lielākais slinkuma iemiesojums kāds uz pasaules var būt, mana dzīve gandrīz sastāv no gulēšanas un ēšanas. Esmu ļoti stūrgalvīga, to man daudzi ir teikuši un es sāku tam piekrist, kā arī es pārāk bieži visu uztveru ar humoru un aizraujos ar 'pieduršanos'. 

Es domāju, ka par sevi esmu pietiekami uzrakstījusi un tagad jāpastāsta par savu cs dzīvi. 
Man pilnīgi nopietni kauns, ka cs spēlēju nedaudz vairāk kā divus gadus. Protams ir bijušas lielas pauzes, jo skola ir ņēmusi virsroku pilnīgi tāpat, kā ir šobrīd. Ir sanācis spēlēt tos cw, bet nekad neesmu to visu ņēmusi nopietni. Cs spēlēju, lai nosistu tos garlaicīgos vakarus. Sāku spēlēt spēlējot deathrun. Pamazām aizgāja arī surf, gg, zm, w3. Bet šobrīd pārsvarā spēlēju tikai dd2, pub vai arī w3. 
No cs ir nācies arī iepazīties ar cilvēkiem kas ir otrpus monitoram. Un visi vienmēr liekas, tik ļoti sakarīgi cilvēki, pat skolā un uz ielas, manuprāt, nav tik sakarīgi cilvēki. Ir nācies arī daudzus satikt un ja godīgi tie cilvēki ir faking awesome. 

Eu *Cenzēts* feik a nu ka dzēs to fotku, ja tā meitene uzzinātu ka tu esi ielikusi viņas bildi, viņa tev žokli salauztu 6 vietās, tā kā netaisi sev problēmas un neizliecies par to kas tu neesi, es ar volkovu pazīstu to meiteni, tā kā dzēs ārā to bildi, un rādi savu īsto seju, ja negribi rādīt to, cik neglīta esi, tad ieliec bildi kur nav tava seja...

Btw čau feik.

43 minutes ago, helloanddie said:

Kādā sakarā tev profila bildē ir meitene kuru es pazīstu dzīvē, un kuru točna nesauc Madara?

32 minutes ago, JaaniS said:

Eu *Cenzēts* feik a nu ka dzēs to fotku, ja tā meitene uzzinātu ka tu esi ielikusi viņas bildi, viņa tev žokli salauztu 6 vietās, tā kā netaisi sev problēmas un neizliecies par to kas tu neesi, es ar volkovu pazīstu to meiteni, tā kā dzēs ārā to bildi, un rādi savu īsto seju, ja negribi rādīt to, cik neglīta esi, tad ieliec bildi kur nav tava seja...

Btw čau feik.

Tak mazliet cieņas cilvēki, to var noskaidrot arī uzrakstot cilvēkam privāti un normālā "civilizētu" cilvēku valodā palūgt bildi nomainīt. (Ja turpināsiet aizvainot lietotājus @helloanddie atgriezīsies zem bana un @JaaniS tev nāksies pievienoties) 

10 minutes ago, milkaaa said:

es Jums vismaz vienā vietā esmu teikusi, ka tā esmu es? Atradu random bildi un ieliku, nav ko nopludināt spēļu portālos savas sejas, autisti. Tā arī viņai pasakat, paldies. 

Bildi no tava profila jau izdzēsu, nāksies atrast citu avatar.

Bet par temu, sveicināta iekš PlayHard.lv un cerams, ka uz palikšanu. 

• Kiwix locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share