sanno Posted February 4, 2018 Share Posted February 4, 2018 1. Tavs TS3 lietotājvārds: sanno 2. Administratora lietotājvārds: punx 3. Screenshot no bana apraksta: https://failiem.lv/u/33e5yn54#_ 4. Situācijas apraksts: Tātad sēžu mierīgi klusēdams iekš TS3 izrādās punxa kanālā,ieprieks tur iegāju jo tīinai bija pāris jautājumi sakarā ar RP,sēžu klusumā nevienu vārdu nesaku un spēlēju Cs:GO savā nodabā,pēc kāda brīža pamostās mūsu draugs punx pēc kā man jautā,lai viņam iemācu RP,redz jo vēlās zināt un iemācīties,protams,jautāju ko tieši vēlās uzzināt - viņa atbilde nu visu.šajā brīdī esmu koncentrējies uz CS:GO spēlēšanas un atbildu viņam lai ieiet serverī un palasa,kas ir uzrakstīt F1,tur viss ir skaidri un gaiši paskaidrots,sākumā nodomāju,ka šis cilvēks vienkārši akstās un cenšas mani pakaitināt kā saka,tāpēc īpaši uzmanību nepievēršu,pēc mirkļa šis saucamais Admins,kas ļoti labi komunicē ar cilvēkiem,sāk man brutāli nodirst,pa lielam bez nekāda iemesla,pāris reizes tur par *Cenzēts* un autistu nosauca.Nu protams,ka mans balss tonis ar mazliet pacēlās,bet neko rupju tādu nepateicu,vienkārši devu pretī paskaidrojot,kāpēc es tā viņam tajā brīdī atbildēju. 5. Papildus informācija, ko vēlies piebilst: Mazliet interesenats pamatojums banam " (Tu neesi cienīgs priekš ''RP skolotāja'', iemācies komunicēt.)" ,šo saka cilvēks,kas brutāli citu cilvēku klātbūtnē izsaka vārdus,kurus dzirdu no 12gadniekiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted February 5, 2018 Share Posted February 5, 2018 Bans beidzies jau. Izskatīšu sūdzību Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts