Bets. Posted May 18, 2018 Share Posted May 18, 2018 Laba diena, cienītie playhard.lv iemītnieki! Pēdējā laikā esmu sapratis, ka ir rip jo esmu noskatījies,manuprāt, lielāko daļu foršās, internetā atrodamās, filmas. Ir savākušās arī favorītes, tapēc tās sarindošu ar treileriem un īsiem aprakstiem. Tas nav pat tāds kā top-10, jo es viņas nevērtēju, manuprāt, tās ir vienlīdzīgas aka man patīkamas. FILMAS IR INTERNETĀ ATRODAMAS HD KVALITĀTĒ, iemetiet tik goodle ''filmas nosaukums online hd'' Southpaw ( IMDb reitings 7,4 ) 2015.gads. Billijs Hops, bokseris, incidentā zaudē savu sievu, kas viņu ļoti satriec. Ātrā laikā viņa meitu arī savāc bāreņtiesa un liedz viņam tēva tiesības. Filma ir par to, kā viņš cīnījās lai atgūtu savu slavu, un meitu. Jarhead ( IMDb reitings 7). 2005.gads. Čuvaks piesakās USMC un tiek nosūtīts misijā Līča kara laikā ( tuksnesī). Kļūst par snaiperu, bet viņa draudzene mājās viņu krāpj. Mīļākā frāze no filmas ''KĀDA SŪDA PĒC TU TE ESI?'' ''SER, ES PAPISOS CEĻĀ UZ KOLEDŽU!!!'' Scarface ( IMDb reitings 8,3 ) 1983.gads. Galvenajā lomā, Als Pacino, atveido imigrantu no kubas, kurš kļūst par vienu no ietekmīgākajiem narko dīleriem Miami. Tas izveido savu narkotiku impēriju, taču notiek kāds misēklis n shit happens. ''The World Is Yours''. American history X ( IMDb reitings 8,5) 1998.gads. Ex neo-nacistu skinheds cenšās nepieļaut to, ka viņa jaunākais brālis izdara tādas pašas kļūdas. Filma ir patiešām sīki pētāma, tā ietver sevī nereāli daudz sīkumus. Manuprāt, viens no tādiem būtu tie momenti, kurus redz filmas galvenais varonis, Dereks, tie ir uzņemti meln-balti. Visu kas ir ''labs/tīrs'' viņš redz gaišos toņos, baltie cilvēki, kaut kādi sīki sūdiņi utt, bet afro-amerikāņi ir melnā tonī n shit, taču pats interesantākais ir tas, ka visi viņa un citu neo-nacistu tetovējumi ir dziļi melnā krāsā smaga viela pārdomām. Bomb city. (IMDb reitings 7) 2017.gads Sadursmē starp ''amerikas sapņa'' veida tīņiem un pankiem, tiek nežēlīgi nogalināts Brians Teodors Deneke. Džeks, kas notrieca Deneki, netiek cietumā, bet viņam piespriež tikai 10 gadu probāciju. Filma tika veidota uz pamata, lai paskatītos cik patiesībā ir sapista Teksas sabiedrība, jo viņi,burtiski, palaida slepkavu, kas veica noziegumu tīšām un apzināti, vaļā tikai tapēc, ka nosprieda, ka Deneke ir agresīvs un neadekvāts. Long story short, pat tiesa vadās pēc aizspriedumiem pret tiem, kas izskatās citādāk. Bonijs, Don 9Boz, Sharper and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don 9Boz Posted May 18, 2018 Share Posted May 18, 2018 Meh, ja vilktu pēc saviem uzskatiem, tad visas ir aizvietojamas izņemot Scarface, kā arī neiesaku skatīties imdb reitingus, tie ir diezgan shitty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharper Posted May 18, 2018 Share Posted May 18, 2018 Labas filmas, dažas esmu redzējis, bet lielākoties simpatizēja "American History X". Tiešām, filmā var ideāli saskatīt Skinheadu un neo-nacistu ikdienu, kam viņi iet cauri, kādus lēmumus jāpieņem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts