Nedaudz par nākotnes plāniem

Share

Nākotnes plāni  

117 members have voted

1. 1. Piesaista jaunā mājas lapa?

• Vienalga par web, spēlēju tikai serveros
  2. 2. MTA:RP STATU RR?

3. 3. Vai ir nepieciešama IG lapa?

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Šī topika izveide jau ir daļa no uzvaras, ja ir vēlme kaut ko mainīt. 

Statu RR nav vajadzīgs, ko lieliski paskaidroja vairāki autori, pievienojos viņiem.

Kā jau daļa ieminējās, drīzāk jādomā par sistēmas/u maiņu. Neieslīgšu detaļās, bet jāpadomā, vai dropu sistēma strādā / ir atbilstoša? Varbūt narkotiku / ieroču sistēma ir jāmaina, jāpilnveido. Vai ir nepieciešami tādi darbi, kā RS Haul? Vai ir nepieciešama tāda sistēma, kur par frakcijas aktivitāti piešķir naudu? Jāpadomā par neitralitātes / varas attiecību starp adminiem / spēlētājiem, citādi kāds tiek paŗāk daudz respektēts, cits netiek vispār. 

Manuprāt, sodiem par apzinātu noteikumu pārkāpšanu jābūt lielākiem + atpirkšanās no ban maksā ~ 1,42, ja nekļūdos, vai tiešām sevi un pārējos spēlētājus tik lēti vērtējam?

P.S. Esmu vīlies un dusmīgs tajā cilvēkā/os, kas izdzēsa manu f3 topiku, krievu f3 ''melnā roka'' (krievu burtiem), kas uzturējās Santa Maria beach rajonā.

pirms 2 minūtēm , XiaoRong rakstīja:

Ceru tu un pārējie saprot, ka ja pārmaina ekonomiku ir jātaisa statu rr vienalga.

Ja smadzenes nav zemesrieksta lielumā, var izdarīt visu netaisot rr. Tas ir tikai kārtējais iemesls nīdētājiem par statu rr.

12 hours ago, XiaoRong said:

Ceru tu un pārējie saprot, ka ja pārmaina ekonomiku ir jātaisa statu rr vienalga.

Uz šo nevarēja neatbildēt - Es nezinu kāpēc tiek uzskatīts, ka ekonomika ir sapista.. Tāpēc, ka vienam vai diviem ir mazliet dārgāks auto? (Tas pat nav saistīts ar servera ekonomiku) Ja IRL cilvēks iegādājas jaunu automašīnu, tad arī kāds bļauj ka ekonomika ir sapista? 

Un, ja tā ekonomika būtu sapista to varētu kontrolēt/mainīt IC ceļā tikai cilvēkam, kas to dara ir jābūt kaut drusciņ saprašanai tajā lauciņā. Un pirms diršam par sapistu ekonomiku vispirms vajadzētu uzzināt mazliet vairāk, kas tas vispār ir. 

Ekonomika ir sociāla zinātne, kurā tiek pētīts, kā sabiedrība lieto ierobežotos resursus savu vēlmju apmierināšanai, cilvēku rīcību preču un pakalpojumu ražošanātirgošanā un patērēšanā.

"Jēdziena skaidrojums ņemts no --->> https://lv.wikipedia.org/wiki/Ekonomika"

Tas ne vienā momentā nav saistīts ar to, ka čalis ir nopircis auto virs 100k Tas ir vrbt 1% no tā visa. Protams ja tur iedziļinātos detalizēti, tad varētu sākt spriest par degvielas cenām, precēm veikalos utt bet tā pie velna ir spēle :D Es pat dzīvē šajās lietās tik ļoti neiedziļinos un zinu, ka būs kāds kam būs jāpastaipa garāks kaut ko uzdiršot bet lūdzu beidzam kult tukšus salmus par to, ka ekonomika ir sapista. 

Es varu uzskaitīt galvenās problēmas/iemeslus tam kāpēc cilvēku skaits serverī ir strauji samazinājies: 

1. Mēnešnieki kuros viss ir (nauda, ieroči utt) un notiek massive troll - Bet kāpēc tur neviens neraud par to, ka ekonomika ir sapista? Jo viņiem ir brīvība dzīt Troll atšķirībā no PH kur tas tiek ierobežots. 

2. Ārā pie velna ir vasara

3. Administrācijas aktivitāte ( Kā jau minēju- vasara, darbs, atpūta utt) 

4. Radošuma trūkums / slinkums / negribēšana (Nav pasākumu, nav konkursu utt cilvēkiem nav intereses apmeklēt serveri) 

UN NEVIENĀ VIETĀ TUR PIE VAINAS NAV SERVERA EKONOMIKA UN KAUT KĀDS RR NAV VAJADZĪGS

On 2018.07.9. at 15:50, draugs ledusskapis rakstīja:

kads var man uzdavinat sultanu, pls.

ok atsuti konta nr

Bet es piekrītu @OwenS, ka pie vainas nav īsti ekonomika. Varbūt vajadzētu nedaudz uzlabot kādu sistēmu, bet lielākoties pie vainas nav tas. Manuprāt galvenais iemesls ir tas, ka ir vasara, un ārā ir jauks laiks. Daudzi, tai skaitā administratori, brīvo laiko pavada ārā atpūšoties, strādājot vai jebkādi savādāk, nevis sēžot pie datora, to arī novēlu jums.

Ok, šobrīd šajā topikā ļoti aktuāls ir statu RR, manuprāt kā jau pateicu augstāk to neatbalstu, bet īsti nepaskaidroju kāpēc? Nu lūk, serverī esmu ieguldijis vairāk par 100 stundām un priekš manis tas ir daudz un ja serverī būs statu RR, tad es šeit vairs nespēlēšu, jo manā tēlā ir iegūldīts tik daudz darba, esmu gan iekš legālās un nelegālās organizācijas un tas viss tā vienkārši izgaisīs, ja runājam par servera aktivitāti, tad varam parunāt arī par to, ko darīs tie kas ir nupat sākuši spēlēt, kuri jau lēnām sāk attīstīt savu tēlu? Viņiem tas būs jādara atkal, tad jau labāk ir aiziet uz citu projektu kur tādu statu RR nekad nav bijuši. Tas pats rol*.lv (SA-MP bāzēts projekts), tur bija šis statu RR un ja godīgi man vairs nav motivācijas tur spēlēt. Ja jūs gribiet lai serveris izmirst pilnībā, tad uz priekšu taisiet statu RR. Tas bija mans viedoklis jūs protams variet mani kritizēt, bet tās ir tikai manas domas. Paldies.

pirms 2 stundām , Walker rakstīja:

Ok, šobrīd šajā topikā ļoti aktuāls ir statu RR, manuprāt kā jau pateicu augstāk to neatbalstu, bet īsti nepaskaidroju kāpēc? Nu lūk, serverī esmu ieguldijis vairāk par 100 stundām un priekš manis tas ir daudz un ja serverī būs statu RR, tad es šeit vairs nespēlēšu, jo manā tēlā ir iegūldīts tik daudz darba, esmu gan iekš legālās un nelegālās organizācijas un tas viss tā vienkārši izgaisīs, ja runājam par servera aktivitāti, tad varam parunāt arī par to, ko darīs tie kas ir nupat sākuši spēlēt, kuri jau lēnām sāk attīstīt savu tēlu? Viņiem tas būs jādara atkal, tad jau labāk ir aiziet uz citu projektu kur tādu statu RR nekad nav bijuši. Tas pats rol*.lv (SA-MP bāzēts projekts), tur bija šis statu RR un ja godīgi man vairs nav motivācijas tur spēlēt. Ja jūs gribiet lai serveris izmirst pilnībā, tad uz priekšu taisiet statu RR. Tas bija mans viedoklis jūs protams variet mani kritizēt, bet tās ir tikai manas domas. Paldies.

Autisms vienkārši.Lūk tādu cilvēku dēļ, ka tu rp arī mirst, jo svarīgakais ir materiālas vērtības.Tu nespēsi izbaudīt kvalitatīvu lomu spēli ja būsi mantkārīgs.Lomu spēle ir kas vairāk par krutiem autiņiem un ieročiem.

Pat ja būtu statu rr, tas tev netraucē turpināt attīstīt savu personāžu, protams ja tu uzskati ka attīstība ir tikai finansiālais stāvoklis tavam tēlām, tad tev ir vēlreiz jāizlasa šī servera skaidrojums - kas tas tāds rp ir.

pirms 15 minūtēm , Hosiks rakstīja:

Autisms vienkārši.Lūk tādu cilvēku dēļ, ka tu rp arī mirst, jo svarīgakais ir materiālas vērtības.Tu nespēsi izbaudīt kvalitatīvu lomu spēli ja būsi mantkārīgs.Lomu spēle ir kas vairāk par krutiem autiņiem un ieročiem.

Pat ja būtu statu rr, tas tev netraucē turpināt attīstīt savu personāžu, protams ja tu uzskati ka attīstība ir tikai finansiālais stāvoklis tavam tēlām, tad tev ir vēlreiz jāizlasa šī servera skaidrojums - kas tas tāds rp ir.

Es nekur neesmu teicis, kad to daru tikai dēļ materiālā viedokļa, bet tev būs man jāpiekrīt tajā kad bez naudas gan dzīvē gan iekš servera daudz tu netiksi. Naudu arī jāmāk nopelnīt...

Liels paldies visiem, kas izpauda savu viedokli komentāros vai arī nobalsoja aptaujā, tiešām nebiju gaidījis tik lielu atbalstu, respect visiem.

Lai arī balsis par statu rr ir 50/50 tad ņemšu vērā to, kas ir teikts komentāros un komentāros ir vairāk pret statu rr, tāpēc statu rr nenotiks. Serveris būs zem paroles sākot ar šonakti un līdz 13. jūlijam līdz tiks sakārtotas daudzas nianses, lai varētu atkal veiksmīgi turpināt RP, bez jebkādām aizķeršanām.

Instagram profils ir izveidots - https://www.instagram.com/playhard.lv/ . Pašlaik tur nekas netiks likts līdz netiks pabeigta jaunā lapa, tiem kuriem interesē piesekojiet jau tagad, jo vēlāk tāpat piesekosiet :D 

On 7/9/2018 at 12:51 PM, Alex's said:

Ja smadzenes nav zemesrieksta lielumā, var izdarīt visu netaisot rr. Tas ir tikai kārtējais iemesls nīdētājiem par statu rr.

On 7/9/2018 at 3:09 PM, OwenS said:

Uz šo nevarēja neatbildēt - Es nezinu kāpēc tiek uzskatīts, ka ekonomika ir sapista.. Tāpēc, ka vienam vai diviem ir mazliet dārgāks auto? (Tas pat nav saistīts ar servera ekonomiku) Ja IRL cilvēks iegādājas jaunu automašīnu, tad arī kāds bļauj ka ekonomika ir sapista? 

Un, ja tā ekonomika būtu sapista to varētu kontrolēt/mainīt IC ceļā tikai cilvēkam, kas to dara ir jābūt kaut drusciņ saprašanai tajā lauciņā. Un pirms diršam par sapistu ekonomiku vispirms vajadzētu uzzināt mazliet vairāk, kas tas vispār ir. 

Ekonomika ir sociāla zinātne, kurā tiek pētīts, kā sabiedrība lieto ierobežotos resursus savu vēlmju apmierināšanai, cilvēku rīcību preču un pakalpojumu ražošanātirgošanā un patērēšanā.

"Jēdziena skaidrojums ņemts no --->> https://lv.wikipedia.org/wiki/Ekonomika"

Tas ne vienā momentā nav saistīts ar to, ka čalis ir nopircis auto virs 100k Tas ir vrbt 1% no tā visa. Protams ja tur iedziļinātos detalizēti, tad varētu sākt spriest par degvielas cenām, precēm veikalos utt bet tā pie velna ir spēle :D Es pat dzīvē šajās lietās tik ļoti neiedziļinos un zinu, ka būs kāds kam būs jāpastaipa garāks kaut ko uzdiršot bet lūdzu beidzam kult tukšus salmus par to, ka ekonomika ir sapista. 

Es varu uzskaitīt galvenās problēmas/iemeslus tam kāpēc cilvēku skaits serverī ir strauji samazinājies: 

1. Mēnešnieki kuros viss ir (nauda, ieroči utt) un notiek massive troll - Bet kāpēc tur neviens neraud par to, ka ekonomika ir sapista? Jo viņiem ir brīvība dzīt Troll atšķirībā no PH kur tas tiek ierobežots. 

2. Ārā pie velna ir vasara

3. Administrācijas aktivitāte ( Kā jau minēju- vasara, darbs, atpūta utt) 

4. Radošuma trūkums / slinkums / negribēšana (Nav pasākumu, nav konkursu utt cilvēkiem nav intereses apmeklēt serveri) 

UN NEVIENĀ VIETĀ TUR PIE VAINAS NAV SERVERA EKONOMIKA UN KAUT KĀDS RR NAV VAJADZĪGS

Te ir spēle nevis "īstā dzīve". Padomā pats, lielākā daļa spēlētāju visu ir ieguvuši vienā naudas sistēmā, bet atnāks jaunie, piemēram, es un mana organizācija un mums viss būs jāiegūst pavisam citā sistēmā. Tu un tas otrais un vēl divi kranči konkrēti nesapratāt manu domu, jo NEVIENĀ BRĪDĪ ES NEMINĒJU KA EKONOMIKA IR "SAPISTA"

pirms 7 minūtēm , helloanddie rakstīja:

ES TĀ ARĪ NESAPRATU - būs jauns playhard webs, vai vnk kkāds atsevišķs mta saits atvērsies?

Ko tu nesaproti? Izlasi vēl 5x un sapratīsi, ka būs jauns dizains mājaslapas sākumlapai (red)

ā jasna, es vnk neiedziļinājos tekstā jo virspusēji uzmetot aci par mta nebij vēlēšanās noslogot redzi :D

Ja, es ar esmu pret statu RR. Ļoti gribu piekrist Owena teiktajam, ka cilvēkiem trūkst radošums un slinkums. Bet kā jau viņš minēja TAGAD IR VASARA. 

Augsts/Septembris cilvēki būs atpakaļ, protams būtu jauki, ja būtu intresantākas sistēmasu ntt.

Jo piemēram, ka ir nelegālajiem, viņi trūkst, bet ir citreiz moments, ka viņus pa tiešām gremdē uz pasīvajiem rp ! jo sistēmā sola, ka ir cilvēki, kas neperk narkotikas un pa tiešām neperk, tapēc ir Passivais Roleplay, kur cilvēki var savu radošumu izpausts ar nelegālību, bet nu to visu laiku ierobežo, tad cenas uztaisa vispār par nulles vertībām, bet nu tas tā.

Ja viens minēja, ka vajag dzēst āra interierus neaktīvos untt. Esmu galīgi pret šitam jokam, kā jau Tu pats redzi, ka pa vasaru nav aktivitātes un ar nebūs. Es pats saprotu, ka es tikai būšu Septembrī un ar sākšu atkal ko erpot un uzturēt aktivitāti. To jau mēs visi zinam, ka visi ir slinki un nav radošuma, kā owens teica. Tā jau arī ir tagad ir,  pagaidiet Septembri un viss atkal aizies savās rindās.

Nesaktaties uz to, ka kick ir nezinu 45 playeri ? Nu, bet tur baigi , kas nopietni notiek, nu nē, tulīt pirmā kļūda un kickā atkal nav playeri un playhard aizies atkal. Saku, nevajag skarbi ķert ko. Jo septembrī būs cilvēki visi atpakaļ.

Lai arī solīju, ka serveris tiks atvērts šodien, bet tomēr tas notiks tikai rīt ap 19:00, jo ir vēl jāpaspēj pāris lietas izdarīt. Atvēršanai par godu notiks arī pasākums, par kuru sīkāk varēs noskaidrot forumā, ja @Wonderfull nenoslinkos.

50 minutes ago, yungxx said:

kāda jēga ?

Tu domā ir vērts tev un pārējiem skaidrot ja vienalga atbilde ir - ja nav zirņa lieluma smadzene var visu izdomāt ( kas vispār ir ne pa tēmu šajā gadījumā ), vai arī tups uzbrauciens un tas ka tu vai kāds cits to visu ilgi ir krājis un no jauna to negrib darīt etc.. Principā jūsu tupajās atrunās ir skaidri redzams, ka pats roleplay jūs neinteresē, bet gan ieroči, nauda un palielīties, ka esat "krutākie".

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share