GGodPlayz Posted August 23, 2018 Share Posted August 23, 2018 Sveiki! Esmu Web dizaineris un programmētājs (Web developer). Pārlūkojot jūsu mājaslapu, es pamanīju, ka jums nav Favicona (Icona pie Tab). Es iesaku jums izveidot to, jo šī mazā ikoniņa ļauj lietotājam sakārtot savus tabus. Otrkārt, favicona būs mazs, bet smuks knifiņš Ar cieņu, GGodTheDeveloper (aka. GGodPlayz) P.S. Ja vajag, es to varu izveidot un es varu jums iedot HTML kodu, ko ielikt kopā ar iconu Bets., escobars and Haskys 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumariks Posted August 24, 2018 Share Posted August 24, 2018 pirms 2 stundām , GGodPlayz rakstīja: es varu jums iedot HTML kodu labi bet nu paldies, ka esi tik vērīgs, @LightScribe iemetīs to ikonu, gan jau. escobars 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
escobars Posted August 24, 2018 Share Posted August 24, 2018 pirms 2 stundām , GGodPlayz rakstīja: P.S. Ja vajag, es to varu izveidot Ar to arī varētu mēs sākt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted August 24, 2018 Share Posted August 24, 2018 Ikonas var taisīt kaut vai tajā pašā faviconit Un tas nav nekas sarežģīts... Brīnos, ka nav, jo kādreiz regulāri bija pie PH lapas favicon. Jaunajā lapā noteikti būs wazijs and GGodPlayz 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts