[Unban] too far

terijs
 Share

Recommended Posts

1. Tavs TS3 lietotājvārds: too far / terens

2. Administratora lietotājvārds: Pirktais Marsmelo

3. Screenshot no bana aprakstahttp://prntscr.com/kq70ak

4. Situācijas apraksts: Runāju ar saviem čomiem kanālā un viens palaiž pirkstus, jo tieši viņam nepatīku, atrod iemeslu, kur piepisties un nobano uz 14 dienām par necieņas izrādīšanu, lai gan es viņam necieņu neizrādiju, šādi rīkojoties pirktenis izrāda necieņu pret projektu un dara kaitējumu tikai un vienīgi projektam. Es labi saprotu, ka visi domā savādāk, bet lai nu ir kā ir.

5. Papildus informācija, ko vēlies piebilst: Pieprasu unbanu un tēmu izskatīs, slēgs objektīvs TS3 administrators, nevis banotājs @Maršmelo. Viņam ir tiesības te tikai izteikties, nevis slēgt tēmu.

Btw, ko nozīmē "necieņas izturēšanas pret administratoru"? Kā to saprast? @Maršmelo, noformulē teikumu Latviešu valodā, vismaz saprotamā līmenī.

pirms 14 minūtēm , Maršmelo rakstīja:

Tātad saņēmu no melones, ss kur redzams ka tu raksti melonei pm. Uzrakstot melones niku iekš TS3, un pēc tam nomaini un doma ka ar to izspruksi cauri. Man pietika ar to kad man atsutija ss kur rakstīji melonei. Bans paliks šavaita jo tu savu izdarīto neadzīsti.

Es banotu vispār perm­`ā visus šos skolēnus, kas troļļo, liek citus nickname, kā arī sauc citus par "lepnām maukām"

Bans paliek, tc!

• Kiwix locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share