terijs Posted September 3, 2018 Share Posted September 3, 2018 1. Tavs TS3 lietotājvārds: too far / terens 2. Administratora lietotājvārds: Pirktais Marsmelo 3. Screenshot no bana apraksta: http://prntscr.com/kq70ak 4. Situācijas apraksts: Runāju ar saviem čomiem kanālā un viens palaiž pirkstus, jo tieši viņam nepatīku, atrod iemeslu, kur piepisties un nobano uz 14 dienām par necieņas izrādīšanu, lai gan es viņam necieņu neizrādiju, šādi rīkojoties pirktenis izrāda necieņu pret projektu un dara kaitējumu tikai un vienīgi projektam. Es labi saprotu, ka visi domā savādāk, bet lai nu ir kā ir. 5. Papildus informācija, ko vēlies piebilst: Pieprasu unbanu un tēmu izskatīs, slēgs objektīvs TS3 administrators, nevis banotājs @Maršmelo. Viņam ir tiesības te tikai izteikties, nevis slēgt tēmu. Btw, ko nozīmē "necieņas izturēšanas pret administratoru"? Kā to saprast? @Maršmelo, noformulē teikumu Latviešu valodā, vismaz saprotamā līmenī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marsmelo Posted September 3, 2018 Share Posted September 3, 2018 Tātad saņēmu no melones, ss kur redzams ka tu raksti melonei pm. Uzrakstot melones niku iekš TS3, un pēc tam nomaini un doma ka ar to izspruksi cauri. Man pietika ar to kad man atsutija ss kur rakstīji melonei. Bans paliks šavaita jo tu savu izdarīto neadzīsti. escobars 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
terijs Posted September 3, 2018 Author Share Posted September 3, 2018 14 dienas par to, ka uzliku niku un noņēmu? Nekļūsti smieklīgs. Uzlikšu niku LightScribe, arī banosi uz 14 dienām? Pats filtrē? Es gribu redzēt ss, pretēji tev nāksies man dot unbanu, jo banot par niku nevar un neko neesmu izdarījis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terijs Posted September 3, 2018 Author Share Posted September 3, 2018 ignore this... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted September 3, 2018 Share Posted September 3, 2018 pirms 14 minūtēm , Maršmelo rakstīja: Tātad saņēmu no melones, ss kur redzams ka tu raksti melonei pm. Uzrakstot melones niku iekš TS3, un pēc tam nomaini un doma ka ar to izspruksi cauri. Man pietika ar to kad man atsutija ss kur rakstīji melonei. Bans paliks šavaita jo tu savu izdarīto neadzīsti. Es banotu vispār perm`ā visus šos skolēnus, kas troļļo, liek citus nickname, kā arī sauc citus par "lepnām maukām" Bans paliek, tc! sanno, esketit., escobars and 2 others 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts