sippa Posted December 30, 2018 Share Posted December 30, 2018 1. Tavs TS3 lietotājvārds: janka no strikiem 2. Administratora lietotājvārds: GHOSiks 3. Screenshot no bana apraksta: <04:43:16> You are banned permanently. Reason: "Apelācija forumā, sapratīsi par ko." 4. Situācijas apraksts: Veicu LIAR vakar DDOS internetam ,jo bieži vien sis viss sākās ar family abuse ,ja nevar šadi jādar bija savādāk ,bet nu ... Šodien sākām runāt un aizgāju CS:GO spēlēt beigu beigās sanāca ,kad atkal sadirsa esmu DDOSojis ,bet to es vispār dariju vakar ,labi GHOS brīdināja ,bet nu es jau pārtraucu un šodien neizmantoju nekādas palīg programas . 5. Papildus informācija, ko vēlies piebilst: Piedot un atvainot ,tas tiešam vairs neatkartosies ((BTW DDOSOJU VAKAR un izteica brīdinājumu )) P.S @Kumariks var pat piekrist ,kad viņš pats piepisās . Grafake 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 30, 2018 Share Posted December 30, 2018 wtf, - tik viegli ir kadam taisit ddos? Gadijuma neesi ari tas kas ddoso playhard dd2 serveri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXInsecure Posted December 30, 2018 Share Posted December 30, 2018 ka jus ip adresites iegūstat? Pat marsmelo ip adresiti bijat ieguvis.. Taforiets 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grumm Posted December 30, 2018 Share Posted December 30, 2018 1 hour ago, HAH rakstīja: wtf, - tik viegli ir kadam taisit ddos? Gadijuma neesi ari tas kas ddoso playhard dd2 serveri? Nodosot serveri un cilvēku nav viens un tas pats Link to comment Share on other sites More sharing options...
herkuless Posted December 30, 2018 Share Posted December 30, 2018 1 hour ago, HAH rakstīja: wtf, - tik viegli ir kadam taisit ddos? Gadijuma neesi ari tas kas ddoso playhard dd2 serveri? Tak internetā var visu atrast, nevajag pat deep web lol. 1 hour ago, Insecure rakstīja: ka jus ip adresites iegūstat? Pat marsmelo ip adresiti bijat ieguvis.. Ganjau kāds mod/admins iekš playhard paskatījās ši ip, un pateica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 30, 2018 Share Posted December 30, 2018 21 minutes ago, Grumm said: Nodosot serveri un cilvēku nav viens un tas pats jaa , bet tapat negjeeliiba, es negribeetu lai man kaad ddoso pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
sippa Posted December 30, 2018 Author Share Posted December 30, 2018 Btw ip var atrast caur louncheriem un pat atrašanas vietu .Tadi kā LIAR ir paši vainigi pie tā un @GHOS vakar nemaz nevienu neddosoju . @HAH neesmu DD2 ddosojis un tas LIAR aizvakar un vakar piemineja vecakus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 30, 2018 Share Posted December 30, 2018 Es tak jokoju par dd2, iemaaci man arii ddosot kādu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GHOS Posted December 30, 2018 Share Posted December 30, 2018 Liegums noņemts, nākamās reizes nebūs. Ienāks atkārtoti sūdzības, nāksies patukšot maciņu. Tas ka citi tevi apceļ, nav risinājums pārkāpt noteikumus pašam, nākamo reizi ieraksti sarunu vai ar jebkādiem redzamiem pierādījumiem veido sūdzību par attiecīgo lietotāju. 20gauge, sippa and izpistenis 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts