Ieteikums - publiskas sūdzības!!

xXInsecure
 Share

Recommended Posts

pirms 4 minūtēm , AndersonsLV rakstīja:

Neatbalstu ,tas tikai uztaisītu lieku un nevjadzīgu atkritumu kasti zem topika. Labāk ja kāds tiek nosūdzēts un screenshotā ir redzams ka kautkas varētu būt ne tā tad sazināties pirms ajail privāti . 

????? par mani tiek ielikta NEPATIESA sūdzība, kā es sevi varu aizstāvēt? Šajā serverī pat ar 1 ss pietiek, lai tu sēdētu uz 1h par no reason, kā lai sevi aizstāv?

pirms 48 minūtēm , AndersonsLV rakstīja:

Neatbalstu ,tas tikai uztaisītu lieku un nevajadzīgu atkritumu kasti zem topika. Labāk ja kāds tiek nosūdzēts un screenshotā ir redzams ka kautkas varētu būt ne tā, tad sazināties pirms ajail privāti . 

Cmon, nesmīdini. Ja reportus nevar stundām paņemt, kur nu vēl sazināšanās pirms ajail, vari par to aizmirst.

pirms 19 minūtēm , sanno rakstīja:

Pats jau administrācijas pulkā izteicu domu,ka nevajadzētu pieņemt sūdzības par spēlētājiem esot spēlē,tikai caur foruma sūdzībām,kur arī būtu iespēja sevi aizstāvēt.Tas liktos tā loģiskāk un atvieglotu darbu mums pašiem.

Bet kā ar tiem spēlētājiem kuri neizmanto forumu???

1 minute ago, JustDavids said:

Bet kā ar tiem spēlētājiem kuri neizmanto forumu???

Nu nāksies izmantot forumu vai savādākā veidā izteikt savu viedokli,savādāk spēlētāji pat nepaspēj izteikties pirms saņem sodu,pēc tam sūdzas spēlē ar jautājumiem kapēc es tiku sodīts.Mēs arī nespējam atcerēties visas situācijas,kas ir radušās vai atrast pierādījumus,kurus iesniedza administrācijas pārstāvim momentā,kad tika sodīts.

Publiskas sūdzības nebūs nekad, par to vari aizmirst, jo tam ir ļoti daudzi iemesli, sākot ar spamu no lietotājiem kuriem nav nekāda sakara ar sūdzību, beidzot ar lietotāju anonimitāti. Bet, tas nenozīmē, ka mēs nevaram uzlabot sistēmu savādākā veidā. Jau sen minēju, ka aiz gara laika esmu iesācis darbu pie jauna UCP paneļa, kur varēs ievietot sūdzības atzīmējot iesaistītos personāžus un tādejādi sūdzību varēs redzēt tikai autors, pārkāpējs un administrācija un ienākot iekšā serverī, tiks paziņots, ka ir izveidota sūdzība un tādejādi lietotājs būs informēts par ko ir izveidota sūdzība un vajadzības gadījumā varēs atbildēt uz sūdzību.

https://prnt.sc/m6d14q

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share