[unban] jex

jex
 Share

Recommended Posts

1. Tavs TS3 lietotājvārds: jex

2. Administratora lietotājvārds: Lanacka

3. Screenshot no bana aprakstahttp://prntscr.com/mb9i41

4. Situācijas apraksts:  iegaju ts3, iegaju #2, izsledzu mic, klausijos , atnaca admin , 3 cuvaki ban dabuja es viens no tiem, galvenais mic bija izrubits pat.

5. Papildus informācija, ko vēlies piebilst: lai admini prasa pieradijumus no cilvekiem nevis "eu admin nobano sito ". 

Veci kaut gudri runa bet nevis ar lamuvardiem , it ipasi admini divi ienak un saka : ko tu dirsies krupi bla netrauce. bet tu pats piekriti parunat un pec tam, ka mazs berns aizgaji pasudzejies , un atnak ka divi ad karali un nobano. Nice no tavas puses un adminiem respekt ka pat detalas neizskatijas bet uzreiz se tev ban , tev , un ari tev netraucejat manam pupsikam :*

4 minutes ago, HAH said:

da var sitam klaunam paturet banu, totals mulkis mazgadiigs, uz vina fona pat mazekauls ir pelnijis medalu par prata spejaam

Tu neesi iesaistits situācijā tapēc neko pat nezini kas noticis palūgšu nerakstit kur nevajag tik lai postus dabutu, paldies.

pirms 14 stundām , AndreJKa rakstīja:

Veci kaut gudri runa bet nevis ar lamuvardiem , it ipasi admini divi ienak un saka : ko tu dirsies krupi bla netrauce. bet tu pats piekriti parunat un pec tam, ka mazs berns aizgaji pasudzejies , un atnak ka divi ad karali un nobano. Nice no tavas puses un adminiem respekt ka pat detalas neizskatijas bet uzreiz se tev ban , tev , un ari tev netraucejat manam pupsikam :*

Tu esi pilnīgs atsaldenis vai jā?

Man reiveins ne vienu vien cilvēku ir nosūdzējis un es vairāk ticu viņam nekā Tev, dārzeni, aizej izaudz.

9 minutes ago, punk said:

Man reiveins ne vienu vien cilvēku ir nosūdzējis un es vairāk ticu viņam nekā Tev, dārzeni, aizej izaudz.

Nu tu traks puis, kaut tu tici , lai dod tad vins pieradijumus kur esmu vinam traucejis. tas ka vins ir nosudzejis vairakus man pajat ir par to,, tu man labak uzradi to ka es vinam vakar trauceju ,vins pats piekrita parunat ,bet pectam vins apbizojas un aizgaja pie tevim pasudzeties un tu atnaci ar savu draudzinu ,un srazu ban iedeva , kas tu par moderatoru puis? 

tas ka vakar dirsi virsu man vienu un to pasu. Tas ka esmu sikais krupis ka tu teici vai tavi draudzini, tani bridi loti apbizojos.Es tevi pat veci neaizskaru , jo bija pohuj par tevi :* palubom nobanosi spele jo taisnibu saku ne?:*

pirms 18 minūtēm , AndreJKa rakstīja:

Nu tu traks puis, kaut tu tici , lai dod tad vins pieradijumus kur esmu vinam traucejis. tas ka vins ir nosudzejis vairakus man pajat ir par to,, tu man labak uzradi to ka es vinam vakar trauceju ,vins pats piekrita parunat ,bet pectam vins apbizojas un aizgaja pie tevim pasudzeties un tu atnaci ar savu draudzinu ,un srazu ban iedeva , kas tu par moderatoru puis? 

tas ka vakar dirsi virsu man vienu un to pasu. Tas ka esmu sikais krupis ka tu teici vai tavi draudzini, tani bridi loti apbizojos.Es tevi pat veci neaizskaru , jo bija pohuj par tevi :* palubom nobanosi spele jo taisnibu saku ne?:*

Euro čes divi ziedotājos un unbans gatavs , paldies par jūsu izrādīto interesi.

pirms 39 minūtēm , AndreJKa rakstīja:

Man nav nekāds sakars ar INGAME, es nespēlēju un netaisos spēlēt RP, es atbildu tikai un vienīgi par forumu/TS3 serveri, viss.

Es vispār Tev neko neteicu, tagad tikai nevajag izdomāt.

Uzraksti dzejolīti 6 rindu garumā un Tu ar saviem biedriem iegūsi unbanu.

51 minutes ago, punk said:

apelāciju rakstīju es, tapēc vēlos uzzināt kadēļ man ir perma bans (Ja tie grib unban tad lai paši raksta apelāciju ), ja pat mikrafonu ne reizi nebīju ieslēdzis... ja biju traucējis tev @RavenS tad kā tieši varu tev traucēt ja es prost klausos jūsu triju sarunas..

pirms 2 minūtēm , jex rakstīja:

apelāciju rakstīju es, tapēc vēlos uzzināt kadēļ man ir perma bans (Ja tie grib unban tad lai paši raksta apelāciju ), ja pat mikrafonu ne reizi nebīju ieslēdzis... ja biju traucējis tev @RavenS tad kā tieši varu tev traucēt ja es prost klausos jūsu triju sarunas..

Tev iedevu unbanu, parējiem nedošu, ja netiec tad uzraksti PM'u forumā, ja tiec uzmet man ziņu TS3.

• punk locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share