20gauge Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 Salabojiet beidzot savu forumu, lai neveidojas double post katram trešājam lietotājam. Tas visiem jau ir apnicis. @LightScribe diļļuks, ElSuns, mareks bacha and 6 others 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diļļuks Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 Tā varētu būt arī interneta vaina, vai google iefrīzo. Piemēram ja Tev ielago nets uz pāris sekundēm, vienu reizi uzspied post. Iepostojas 2105121340213 reizes, un pēctam brīnies kas par *Cenzēts*, bet par cik ilgu laiku neesmu šeit bijis tad nevaru būt 100% pārliecināts. Jebkurā gadijumā ideju atbalstu, jo tomēr Lopezito izveidoja šo topiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mareks bacha Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 Vienkārši jāuzliek, lai double-postojot abi posti samergojas kopā, kā arī jānoņem tas postošanas limits, lai var laicīgi rediģēt un nav tupa jāgaida minūte. 20gauge and diļļuks 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brodyaga Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 Es ar šo problēmu ļoti reti saskaros. Bet nu redzu, ka cilvēki ar šo saskarās biežāk, tamdēļ būšu par. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coldplay Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 1 hour ago, Melnraksts said: Vienkārši jāuzliek, lai double-postojot abi posti samergojas kopā, kā arī jānoņem tas postošanas limits, lai var laicīgi rediģēt un nav tupa jāgaida minūte. tas dēļ monētu pelnītajiem Haskys 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danex Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 Itkā par jau, bet ja ieposto savu postu vai topiku, zinu ka besī, kad paliek rakstītais, bet diži netraucē, jo uzspiežot sākums/forums tad ir ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2019 Share Posted February 2, 2019 Nezinu kā jums, bet man nekad nav sanācis tā, ka izveidojas double post. Vaina ir tajā, ka jums varbūt parādās tas, ka neiepostojas un jūs nospiežat vienkārši vēlreiz, līdz ar to izveidojas divi posti. Vai nu arī ir tā, ka jūs nospiežat divas reizes to "submit reply", un tad izveidojas divi posti. Bet labi, lai iet. Esmu par. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLank* Posted February 2, 2019 Share Posted February 2, 2019 pirms 2 minūtēm , Frenkijs rakstīja: Nezinu kā jums, bet man nekad nav sanācis tā, ka izveidojas double post. Vaina ir tajā, ka jums varbūt parādās tas, ka neiepostojas un jūs nospiežat vienkārši vēlreiz, līdz ar to izveidojas divi posti. Vai nu arī ir tā, ka jūs nospiežat divas reizes to "submit reply", un tad izveidojas divi posti. Bet labi, lai iet. Esmu par. Ir lieta tāda , kad kaut ko ieposto , pēc laika izejot no tā Topic , tev parādās kā error , un automātiski uzspiežas Pamest lapu , un dēļ tā iepostojas vēlreiz, cik es esmu pamanījis. Šo lietu vajadzētu salabot , taču , tas baigi neko neietekmē , ja nebūsi post krājējs , tad uzrakstīsi Char Boxā Moderātoram , lai post izņem. No manis Par , pa sliktu jau nenāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
20gauge Posted February 2, 2019 Author Share Posted February 2, 2019 Paceļu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightScribe Posted February 2, 2019 Share Posted February 2, 2019 6 hours ago, Frenkijs said: Nezinu kā jums, bet man nekad nav sanācis tā, ka izveidojas double post. Vaina ir tajā, ka jums varbūt parādās tas, ka neiepostojas un jūs nospiežat vienkārši vēlreiz, līdz ar to izveidojas divi posti. Vai nu arī ir tā, ka jūs nospiežat divas reizes to "submit reply", un tad izveidojas divi posti. Bet labi, lai iet. Esmu par. Piekritīšu šim postam vai arī ir problēma ar kādu specifisku pārlūkprogrammu. Tiem kuriem ir šāda problēma, kādu pārlūkprogrammu jūs izmantojat? Vēlams iemest SS kur redzama pārlūkprogrammas versija. diļļuks 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reperis Vodo4ka# Posted February 2, 2019 Share Posted February 2, 2019 (edited) Dažreiz jā, iepostojas dubūlti, bet kad Tu ieposto tev parāda, ka nevar iepostot, bet ir iepostots. Izmantoju chrome. Edit: @LightScribe šādi izskatās, kad ieposto, bet posts iepostojas. https://files.fm/u/6gbtfswh Edited February 2, 2019 by Vodo4ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haskys Posted February 2, 2019 Share Posted February 2, 2019 pirms 2 stundām , Vodo4ka rakstīja: Dažreiz jā, iepostojas dubūlti, bet kad Tu ieposto tev parāda, ka nevar iepostot, bet ir iepostots. Izmantoju chrome. Edit: @LightScribe šādi izskatās, kad ieposto, bet posts iepostojas. https://files.fm/u/6gbtfswh Man vairak interese kas taja video tev tur. ;)))) Runājot par tēmu- arī izmantoju chrome un reizēm ir šāda problēma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coldplay Posted February 2, 2019 Share Posted February 2, 2019 Kaut kā šitā http://prntscr.com/mft6zp 20gauge 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
index Posted February 4, 2019 Share Posted February 4, 2019 Dubultieraksti izveidojas tad, kad tiek veidots ieraksts un lapa tiek refrešota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 4, 2019 Share Posted February 4, 2019 pie vinas ir tikai tas ka ierakstot postu, ir vel jagaida kamer lapa refreshojas, nevis ka agraak - posts paraadiijaas uzreiz!! uzliec kaa bija bl@g! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 4, 2019 Share Posted February 4, 2019 Esmu pamanījis kas double post veidojas pēc posta ierakstīšanas un F5 nospiešanas. Man tādas problēmas nav. //PHONE Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenS Posted February 4, 2019 Share Posted February 4, 2019 Nu F5 nekas to nesaista, bet nu kad viņš refrešojas tad rādas tas double posts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keyboard Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 Google Chrome Version 71.0.3578.98 (official) Opera - jaunākā versija Abos pārlūkos notiek šis, citus neesmu mēģinājis, un vēl paceļu, legit katru reizi man tas ir. edit: tikko iepostoju postu, neko citu nespiedu, lapa refreshojās pati - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumariks Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 pirms 46 minūtēm , keyboard rakstīja: Google Chrome Version 71.0.3578.98 (official) Opera - jaunākā versija Abos pārlūkos notiek šis, citus neesmu mēģinājis, un vēl paceļu, legit katru reizi man tas ir. edit: tikko iepostoju postu, neko citu nespiedu, lapa refreshojās pati - tiesi ta pati problema ir ari man, rec. nepieciesams labot. GHOS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reperis Vodo4ka# Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 Nedomāju, ka problēma pašiem spēlētājiem, jo ši visa huiņa sākās kad uzlika jauno playhard dizainu kas pašreiz ir. No otras puses sakot, vienalga, netraucē monētas krāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baby trooper Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 Iepostojot un refrešojot lapu tas notiek, vajag salabot asap, ļoti annoying, ka katru reizi viss jādzēš nost un jāiet uz sākumu, lai tikai neiepostotos vēlreiz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
garfieMVP Posted March 8, 2019 Share Posted March 8, 2019 On 3/5/2019 at 1:46 PM, bluupinz said: Iepostojot un refrešojot lapu tas notiek, vajag salabot asap, ļoti annoying, ka katru reizi viss jādzēš nost un jāiet uz sākumu, lai tikai neiepostotos vēlreiz. Tad neposto, taureni Wiliams, Bets., 20gauge and 1 other 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baby trooper Posted March 8, 2019 Share Posted March 8, 2019 pirms 18 minūtēm , garfieMVP rakstīja: Tad neposto, taureni Turi muti, brālēn Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightScribe Posted March 8, 2019 Share Posted March 8, 2019 Vai tagad vēl joprojām ir šī problēma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
20gauge Posted March 8, 2019 Author Share Posted March 8, 2019 5 hours ago, LightScribe said: Vai tagad vēl joprojām ir šī problēma? Man nav un cerams nebūs vairāk, nevienam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts