Ieteikums.

20gauge
 Share

Recommended Posts

Tā varētu būt arī interneta vaina, vai google iefrīzo. Piemēram ja Tev ielago nets uz pāris sekundēm, vienu reizi uzspied post. Iepostojas 2105121340213 reizes, un pēctam brīnies kas par *Cenzēts*, bet par cik ilgu laiku neesmu šeit bijis tad nevaru būt 100% pārliecināts. Jebkurā gadijumā ideju atbalstu, jo tomēr Lopezito izveidoja šo topiku.

Nezinu kā jums, bet man nekad nav sanācis tā, ka izveidojas double post. Vaina ir tajā, ka jums varbūt parādās tas, ka neiepostojas un jūs nospiežat vienkārši vēlreiz, līdz ar to izveidojas divi posti. Vai nu arī ir tā, ka jūs nospiežat divas reizes to "submit reply", un tad izveidojas divi posti.

Bet labi, lai iet. Esmu par.

pirms 2 minūtēm , Frenkijs rakstīja:

Nezinu kā jums, bet man nekad nav sanācis tā, ka izveidojas double post. Vaina ir tajā, ka jums varbūt parādās tas, ka neiepostojas un jūs nospiežat vienkārši vēlreiz, līdz ar to izveidojas divi posti. Vai nu arī ir tā, ka jūs nospiežat divas reizes to "submit reply", un tad izveidojas divi posti.

Ir lieta tāda , kad kaut ko ieposto , pēc laika izejot no tā Topic , tev parādās kā error , un automātiski uzspiežas Pamest lapu , un dēļ tā iepostojas vēlreiz, cik es esmu pamanījis.

Šo lietu vajadzētu salabot , taču , tas baigi neko neietekmē , ja nebūsi post krājējs , tad uzrakstīsi Char Boxā Moderātoram , lai post izņem.

No manis Par , pa sliktu jau nenāks.

6 hours ago, Frenkijs said:

Piekritīšu šim postam vai arī ir problēma ar kādu specifisku pārlūkprogrammu. Tiem kuriem ir šāda problēma, kādu pārlūkprogrammu jūs izmantojat? Vēlams iemest SS kur redzama pārlūkprogrammas versija.

Dažreiz jā, iepostojas dubūlti, bet kad Tu ieposto tev parāda, ka nevar iepostot, bet ir iepostots. Izmantoju chrome.

Edit: @LightScribe šādi izskatās, kad ieposto, bet posts iepostojas. https://files.fm/u/6gbtfswh

Edited by Vodo4ka

pirms 2 stundām , Vodo4ka rakstīja:

Dažreiz jā, iepostojas dubūlti, bet kad Tu ieposto tev parāda, ka nevar iepostot, bet ir iepostots. Izmantoju chrome.

Edit: @LightScribe šādi izskatās, kad ieposto, bet posts iepostojas. https://files.fm/u/6gbtfswh

Man vairak interese kas taja video tev tur. ;))))

Runājot par tēmu- arī izmantoju chrome un reizēm ir šāda problēma.

pie vinas ir tikai tas ka ierakstot postu, ir vel jagaida kamer lapa refreshojas, nevis ka agraak - posts paraadiijaas uzreiz!! uzliec kaa bija bl@g!

• 2 weeks later...
pirms 46 minūtēm , keyboard rakstīja:

Google Chrome Version 71.0.3578.98 (official)

Opera - jaunākā versija

Abos pārlūkos notiek šis, citus neesmu mēģinājis, un vēl paceļu, legit katru reizi man tas ir.

edit: tikko iepostoju postu, neko citu nespiedu, lapa refreshojās pati -

BticSnb.png

tiesi ta pati problema ir ari man, rec. nepieciesams labot.

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share