duksitis2005 Posted April 5, 2019 Share Posted April 5, 2019 1. Tavs TS3 lietotājvārds:duksitis 2. Administratora lietotājvārds:Esmu diemzel aizmirsis. 3. Screenshot no bana apraksta:https://i.imgur.com/OYxaCvO.png 4. Situācijas apraksts:Tatad man bija kadu laiku jau apnicis domaju ieiet playhard serveri pamulkoties un meginat dabut banu un ta ari dariju muku no LSPD trolloju dariju nonrp lidz mani iemeta ajail pec ka es saku adminu loti traki apsaukat lidz kamer man uzlika banu uz muzu. 5. Papildus informācija, ko vēlies piebilst:Tas viss notika pirms viena gada protu labi RP vienkarsi tad es vel nepratu RP labi un tagat esmu spelejis daudzus citus RP serverus un maku loti labi RP tagat ir pagajis viens gads bet tagat nav neviena interesanta servera ko spelet tadel izdomaju spelet PH serveri bet tur esmu nobanots godigi sakot es loti nozeloju ko biju izdarijis un atvainojos visiem par izdarito un apsolos ka vairs nekad nevienu neapsaukasu un labi RP'osu un labi uzvedisos PH serveri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumariks Posted April 5, 2019 Share Posted April 5, 2019 šī ir teamspeak sadaļa, unban apelācijas par mta serveri jāraksta ucp.playhard.lv , bet tev , manuprāt, vieglāk būs nopirkt unban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts