ecY Posted April 24, 2019 Share Posted April 24, 2019 Yo vecie bebri.. Tie, kurus pazīstu un tie, kurus nepazīstu.. Cik daudz no jums spēlē escape from tarkov? Pats nesen sāku zipāt un gribēju apjautāties cik vēl ir tie, kuri būtu ar mieru kādu reizi uzspēlēt kopā. derkijs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kqastr Posted April 24, 2019 Share Posted April 24, 2019 Nezinu kas tā par spēli pat, bet paskatīšos vai kompis velk un cik maksā :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
punk Posted April 24, 2019 Share Posted April 24, 2019 baigā misene tā spēle. Shaker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deffender Posted April 24, 2019 Share Posted April 24, 2019 ja tu man lola spesi izvilkt no ranka, tad es spelesu, savadak man autisti komanda Zirneklis and Loski 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecY Posted April 24, 2019 Author Share Posted April 24, 2019 6 hours ago, Deffender said: ja tu man lola spesi izvilkt no ranka, tad es spelesu, savadak man autisti komanda No Irona varu izvilkt.. No silvera vairs nevaru solīt, jo ar tādiem atmariem, kādi spēlē tur būs grūti.. Paņemšu piemēram ahri-veigar utt. Dabūšu 10-0, bet anyway kāds uzfīdos fucking garenu un man bez outiem, kā saka pokerā... It īpaši, ka elo līdz augstam goldam vai platīnam neviens neko nav dzirdējis par split push vai objectives.. Ko ar to gribēju teikt.. Karijot solo šajā patchā, kur adc nav tik liela loma vairs īsti nevar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deffender Posted April 24, 2019 Share Posted April 24, 2019 pirms 8 minūtēm , ecY rakstīja: No Irona varu izvilkt.. No silvera vairs nevaru solīt, jo ar tādiem atmariem, kādi spēlē tur būs grūti.. Paņemšu piemēram ahri-veigar utt. Dabūšu 10-0, bet anyway kāds uzfīdos fucking garenu un man bez outiem, kā saka pokerā... It īpaši, ka elo līdz augstam goldam vai platīnam neviens neko nav dzirdējis par split push vai objectives.. Ko ar to gribēju teikt.. Karijot solo šajā patchā, kur adc nav tik liela loma vairs īsti nevar. Nu man vienmēr mids feedo, pats varu spēlēt jeb kurā cita Leina, izņemot midu, protams tur var, bet mana stiprā puse, man stiprā puse - Support, jg. Un adc. Topa samērā labi varu nospet ar Phanteon, or Darius, bet tagadējā ranked sistēma ir totāla žopa , un pats nevari atā tikt no Silvera / Bronzas . Zirneklis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filipolv Posted April 24, 2019 Share Posted April 24, 2019 24 minutes ago, Deffender said: Nu man vienmēr mids feedo, pats varu spēlēt jeb kurā cita Leina, izņemot midu, protams tur var, bet mana stiprā puse, man stiprā puse - Support, jg. Un adc. Topa samērā labi varu nospet ar Phanteon, or Darius, bet tagadējā ranked sistēma ir totāla žopa , un pats nevari atā tikt no Silvera / Bronzas . Same, man vienmēr feedo tas lane, kurā neesmu. Bija accounts, bet ne īpaši legāli iegūts, tāpēc nācās atgriezt īstajam īpašniekam. Ir alright, bet mani tomēr vairāk velk uz Dayz/Armu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts