IETEIKUMS VISIEM .

milkhouse`
 Share

Recommended Posts

Sveiki, es nezinu, kur šāda tipa "topiku" ir īsti jāliek, tāpēc gadījuma pēc to ielikšu " beztēma " . Vārdu sakot, šodien nejauši uzgāju uz šo cilvēka kanālu, jeb "randoma"  uz viņa video, tas video likās tīri simple normāls. Iegāju paskatīties viņa citus video un skatoties, es padomāju, ka viņš ir reali normāls cilvēks, kas tiešām māk pastāstīt kaut ko cilvēkiem, kuri viņu skatās . Viņš nav kārtējais " pimpis " kurš strimo, krāsojas vai taisa geju huiņu. Manuprāt viņš ir jaābonē visiem, kuri māk pieņemt viedokli, nevis to apdirst. Es domāju, ka man un šim cilvēkam piekritīs cilvēki, kuri ir pieauguši, bet kuri ir zem 16 pateiks, ka tam cilvēkam nav taisnības un, ka viņš neko nesaprot no savas dzīves. Šoreiz es netagošu tos cilvēkus, kuri no dzīves nesaprot neko, tie cilvēki paši saprot, kuri priekš manis ir tizli, kā vietējie čigāni, kuri mēģina Rīgas tunēli iesmērēt kādam nevainīgam cilvēkam iesmērēt zagtas smaržas par 20 euro ... 
Rekur kanāls, viņš, starpcitu, ir latvietis. Lūgums ik katram paskatīties kādu vai dažus video un ierubīt savā prātā ko viņš saka un , ja Tu esi gudrs, tu sapratīsi, bet ja esi mulķīs, kā puse no šī komuna, tad paliec tāds. Video klipos viss ir gaiši pateikts. Paldies par uzmanību!
https://www.youtube.com/channel/UCx_xLE_Ec1PcbT11vZUraXw
random video no viņa : 

On 5/19/2019 at 5:34 PM, keyboard said:

Par šo kanālu uzzināju pavisam nesen, kad man nosūtīja video, kur viņš runā par iPhone (esmu kaislīgs iphone heiteris). Tīri sakarīgs, nosuboju.

Dzkins labi runā, bet par iphone nepiekritu Tev mr bīstamais. Man jau tāds ir arī laiciņu, sestais, nav ne vainas. Calitis laikam iegrābies bija, ne ar ko no tā neesmu saskaries iosā.

pirms 25 minūtēm , Bets. rakstīja:

Dzkins labi runā, bet par iphone nepiekritu Tev mr bīstamais. Man jau tāds ir arī laiciņu, sestais, nav ne vainas. Calitis laikam iegrābies bija, ne ar ko no tā neesmu saskaries iosā.

Es principā esmu orientēts uz maksimāla privātuma uzturēšanu internetā un Apple tādas tiesības pilnībā noņem ar savu closed source sistēmu un iepriekšējiem privātuma pārkāpumiem. To gan var teikt par lielāko daļu Android telefoniem, jo neskatoties uz to, ka Android ir open-source, lielākā daļa ražotāju pārveido sistēmu, kuras gala rezultāts ir closed source, tādēļ mēs nezinām, ko dara sistēma.

Esmu pret Apple tāpēc, ka sistēma neļauj lietotājam būt kontrolē pār to. Daudziem tā nav problēma, un tādēļ es saprotu, kāpēc viņi lieto Apple, bet dažiem tāds telefons vienkārši neder.

10 minutes ago, punk said:

ieraudziju fortnite, izslēdzu video, uzmetu krustu.

4 hours ago, howard said:

Izklausās jau sakarīgi, sāku skatīties video, ieraudzīju Fortnite, izslēdzu. (esmu liels fortnite heiteris)

Kāds sakars te ar geju spēli ? Es Atnesu jums skatīties kā spēlē fortnite, jeb , lai jūs ieklausās, ko cilvēks stāsta? -1 rep jums par inteliģentisko pauri . 

edit : man pašam nepatīk tā spēlē, es atstāju video, lai klausītos ko viņš stāsta, tanī pašā laikā es kko citu darīju . 

pirms 58 minūtēm , milkhouse` rakstīja:

Kāds sakars te ar geju spēli ? Es Atnesu jums skatīties kā spēlē fortnite, jeb , lai jūs ieklausās, ko cilvēks stāsta? -1 rep jums par inteliģentisko pauri . 

edit : man pašam nepatīk tā spēlē, es atstāju video, lai klausītos ko viņš stāsta, tanī pašā laikā es kko citu darīju . 

kādēļ man būtu jāskatās/jāklausās video kur fonā ir uzlikts kaut kāds trash game?

anyways, cilvēki gados tikai pasmietos par to, ko viņš stāsta tur.

pirms 4 stundām , punk rakstīja:

kādēļ man būtu jāskatās/jāklausās video kur fonā ir uzlikts kaut kāds trash game?

anyways, cilvēki gados tikai pasmietos par to, ko viņš stāsta tur.

Tieši tā, un vel jāklausās cilvēkā kurš pats spēlē kkādas trash spēles. Bet nē, kāmēr bija laiks, mazliet paklausijos viņā un palika pohuj.

Kanālu skatos jau pasen, viņam tiešām labi videoklipi. Piekrītu viņa teiktajam. 

On 5/19/2019 at 4:35 PM, milkhouse` said:

Es domāju, ka man un šim cilvēkam piekritīs cilvēki, kuri ir pieauguši, bet kuri ir zem 16 pateiks, ka tam cilvēkam nav taisnības un, ka viņš neko nesaprot no savas dzīves. 

Ah, man ir 11 un es piekrītu tam Aka Seven. 

Share