Popular Post LightScribe Posted June 27, 2019 Popular Post Share Posted June 27, 2019 Tik sen nav te nekas rakstīts, ka esmu jau aizmirsis kā to darīt. Nebija plānots šo update izlaist tik ātri, bet tā kā serverī pēdējās dienās ir atkal parādījušies spēlētāji tad nolēmu to izdarīt, lai parādītu, ka nekas nestāv uz vietas. Nākamais šāda paša tipa update varētu būt jūlijā sākumā vai vēlākais ap 10'to datumu, tur varēs redzēt vairāk spēlētāju ieteikumus, pašlaik esmu realizējis un jums atrādu lietas kuras jau sen vēlējos īstenot, protams, šeit nav visas. * F10 ir ticis pie jauna izskata https://prnt.sc/o6nl7l * Pārveidots friend list, tagad tur arī ir iespējams redzēt avatarus. https://prnt.sc/o6nlfy https://prnt.sc/o6nq36 https://prnt.sc/o6nq7u * Progresīvā ajail sistēma. Sistēmas mērķis ir sodīt stingrāk spēlētājus kuri pārkāpj vienus un tos pašus noteikumus regulāri kā arī veidot vienotus sodus, lai nebūtu tā ka viens administrators soda stingrāk, bet otrs mīkstāk. Kā tas strādā? Par katru pārkāpumu spēlētājs saņem 30 minūtes klāt pie ajail, ja pārkāpums ir atkārtots tad tas tiek sareizināts ar pārkāpumu skaitu. Respektīvi, ja divreiz pārkāp CS terminu tad sēdi nevis 30 minūtes, bet gan 60 minūtes, ja trīsreiz tad 90 minūtes. Būtu muļķīgi, ja šie sodi nedzēstos, piemēram, ja atkārtoti pārkāptu noteikumu pēc gada un saņemtu par to 2x ilgāku sodu. Tāpēc sods tiek nodzēsts tiklīdz pārkāpums ir vecāks par 30 dienām. Vēsture netiek dzēsta, pārkāpumi paliek iekš /history. https://prnt.sc/o1ysp1 * Saprasts un piedots. Tika noņemti 111 bani un pilnīgi visiem spēlētājiem nodzēsta profila vēsture. Nav par ko. * Izņemta /addfriend komanda, jo tā tika izmantota bieži vien ļaunprātīgi, lai traucētu citiem spēlēt. Ja vēlies kādu pievienot par draugu tad uzspied uz personāža ar labo peles pogu. * Tagad transportlīdzekļiem ir iespējams norādīt degvielas veidu - benzīns, dīzelis, hibrīds (pagaidām pielietojuma tam nav, bet būs) * Transportlīdzekļiem ir jaunas motoru skaņas, kuras var izslēgt, ja kādam tās nepatīk. Tās var uzlikt katram vehlib modelim vai arī katram transportlīdzeklim atsevišķi. Ir bugi, bet kuram gan nepatīk veidot mīmus kā arī nav nekas tāds ko nevarētu salabot. * Iespēja izslēgt piedāvātās servera ieroču modificētās skaņas iekš f10 spēles iestatījumiem. * Izmainīts damage daudziem ieročiem un izņemts nazis no pārdošanas veikalā. Beisbola nūjas cena ir paaugstināta no $60 -> $1500 Es noteikti, ka esmu aizmirsis vēl kaut ko pieminēt, bet ņemat par labu par šo pašu ko es esmu šeit pieminējis. Ceru saņemt pretī jūsu mīlestību nospiežot to like pogu šim topikam Ar cieņu Laitskribe. Superbee, Vito, eslan and 41 others 40 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyotr Fyodorovich Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 malacis index 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danex Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Kruti sanācis. patīk tie jaunie logi Link to comment Share on other sites More sharing options...
wazijs Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Ir labi, turpini uzlabot serveri ar pašreizējiem ieteikumiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ha4iks Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Te jau smaržo pēc Piebalgas alu, bet nu vecīt...Kārtīgi esi pacenties, gaidam nākamos apdeit. Foxii 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deffender Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 a kape danexam gms nav ? ir nois Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXWalker Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Baigi labie updati, vienīgais tas kad F10 fade-in anims izskatās nevis pēc fade-in bet gan kaut kāda laga. Šoreiz esi pacenties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenS Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Veiksmi visiem atkal spēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supreme Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Labs! Servaks pie reizes uzplauka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tirpeklis Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 kad nav serveri speletaji tad visiem vajag unban Link to comment Share on other sites More sharing options...
sippa Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 normals krabis. Nama tēvs sācis svīst ieteikumos. LightScribe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 riktīgs monstrs, visu cieņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GirtsMoka Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Nu nav ko īsti teikt, izņemot to kad esi malacis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
20gauge Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 4 hours ago, Deffender said: a kape danexam gms nav ? ir nois tapēc ka l0hs sippa, index and Kumariks 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 pirms 6 stundām , LightScribe rakstīja: * Saprasts un piedots. Tika noņemti 111 bani un pilnīgi visiem spēlētājiem nodzēsta profila vēsture. Nav par ko. Sveicam LIAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reperis Vodo4ka# Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Ir zajibiss, tikai gribētos zināt vairāk par transportlīdzekļu skaņām, kā pieprasīt uz savu auto skaņu utt. Viens piebalgas pivčiks no manis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
20gauge Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 On 6/28/2019 at 3:41 AM, Vodo4ka said: Ir zajibiss, tikai gribētos zināt vairāk par transportlīdzekļu skaņām, kā pieprasīt uz savu auto skaņu utt. Viens piebalgas pivčiks no manis. varbut nolade modu ?? wazijs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insecure_2 Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 On 2019.06.28. at 03:14, Daring rakstīja: Sveicam LIAR Man jau bans nebija IG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiliams Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 good job. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightClawz Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Progresive, īkšķis augšā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Kur tos nažus dabūt tad? Man eslainu februārī vajadzēs nodurt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eslan Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 1 hour ago, Daring rakstīja: Kur tos nažus dabūt tad? Man eslainu februārī vajadzēs nodurt. Pasaki sencītim, lai arī internetu tev atņem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bukovs Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Forši update, prieks redzēt kaut ko jaunu serverī. I pie reizes tauta atkal serverī parādījusies. Tā turēt @LightScribe, gaidam nākamos update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 1 hour ago, eslains rakstīja: Pasaki sencītim, lai arī internetu tev atņem. Es pa vasaru, tagad, pie tā kropļa nedzīvoju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 5 minutes ago, Daring said: Es pa vasaru, tagad, pie tā kropļa nedzīvoju norm nodirs vecākus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts