Jubileja

LightScribe
 Share

Recommended Posts

11 hours ago, Eddie said:

#paceļamPiebaldznieku

To ooc čata krāsu gan vajag atpakaļ, citādi acis sāp no tās krāsas, un nav tā ka ooc čats ir tik reti lietotojams, jo dažādas ooc lietas jau tomēr arī pastāv (kaut vai sarunāt pirms ko kurš rpos (legālās lietas tieši, un arī paskaidrojumi (šodien jau bija viena situācija man, ka vajadzēja paskaidrot kā darbojas asfalta ieklāšanas auto, bet nu ICly tie cilvēki jau zinātu to un arī kā tas izskatītos)) un arī kļūdu labošanai to izmanto (nu gramatiskās tieši), bet nu tā paldies, riktīgi forši viss.

Ooc čatu var rakstīt PM, tur būs pietiekami spilgts, netraucēs ar pmu arī apkārtējos.

11 hours ago, Brodyaga said:

nepatik jaunais korupcijas noteikums, bet ta viss labi. Paldies.

Ja nebūtu korpucijas noteikuma, visi ņemtu no kontiem naudu ārā un pēc tam īdētu, ka ir visiem lambo, var jau kaut ko pamainīt, bet manuprāt par kontiem jāatstāj.

#pacelampiebaldznieku

11 hours ago, bnation said:

es labaak pacelshu snabuli par so projektu! (y)

Šie mums parādā par mūsu iegūldīto darbu PLAYHĀRDĀ! Visus šmurguļus banojām, ieturējām kārtību! Lai Projekts būtu attīrīts no memļakiem, no mātes pienu laizītājiem un daudz citiem ākstiem! Skaties, kas notika! Viss ir mierīgs, visi vienu ciena! Mēs to panācām! :) Eināram vai Kārlim jāuzsauc Tev Šnabinskis galdā un man 5 g , der arī xanax un citi mēsli ! #BLACKNATION #MILKHOUSE #WOLKOW #KIWIX #EINARS #NEDZERALDERI !

šeit esmu no 2009.gada un tiešām prieks redzēt,ka playhards azvien dzīvojās,kaut vai vairs nēesmu tik aktīvs komūnā,still playhard for life.

Lai tikpat ilgi noturās vai līdz priekšniekam neapniks,daudz jaunumu un daudz jautrības novēlu es.

• 2 weeks later...

Man patīk, kā serveris attīstās un ceru uz to attīstību vēl vairāk, bet par login background varu pateikt, kad jālien ārā no 2k16 un jābrien uz 2k19 un jāliek ig kustīgais fons, lai nav jāpišās ar backgroundiem.

edit: Kad uzpilda mašīnu, pēc samaksas vajadzētu uzlikt, kad parrādās kad naudu noņem ar to skaņu un zaļajiem burtiem. sākumā padomāju ka neiepildīju, līdz neiesēdos mašīnā un nepaskatījos, kad pilna bāka!

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share