keyboard Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 #paceļamPiebaldznieku 30 monetas unbanam ludzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haptic Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 #paceļamPiebaldznieku Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXprieksnieks Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 #paceļamPiebaldznieku Prieks redzēt ka servera jubileja ir vienas dienas atšķirībā no manas (2.Oktobris, aka rīt) Man personīgi jaunie update patīk, plusiņš no manis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demons Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Hip, hip Urā. Nu ta tik rullējam uz priekšu, lai viss arī turpmāk izdodas! #paceļamPiebaldznieku Marsmelo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jex Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 labs update, ceru ka ari bus nakosie update driz. #paceļamPiebaldznieku pld par coin Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndersonsLV Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 #paceļamPiebaldznieku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filipolv Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 #paceļamPiebaldznieku man vnk vajag monetas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 #paceļamPiebaldznieku Ari neatteikšos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olol2001 Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 #paceļamPiebaldznieku es vel paspēju, vel nav 00:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alvarez Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 #paceļamPiebaldznieku Noice Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmer777 Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 11 hours ago, Eddie said: #paceļamPiebaldznieku To ooc čata krāsu gan vajag atpakaļ, citādi acis sāp no tās krāsas, un nav tā ka ooc čats ir tik reti lietotojams, jo dažādas ooc lietas jau tomēr arī pastāv (kaut vai sarunāt pirms ko kurš rpos (legālās lietas tieši, un arī paskaidrojumi (šodien jau bija viena situācija man, ka vajadzēja paskaidrot kā darbojas asfalta ieklāšanas auto, bet nu ICly tie cilvēki jau zinātu to un arī kā tas izskatītos)) un arī kļūdu labošanai to izmanto (nu gramatiskās tieši), bet nu tā paldies, riktīgi forši viss. Ooc čatu var rakstīt PM, tur būs pietiekami spilgts, netraucēs ar pmu arī apkārtējos. 11 hours ago, Brodyaga said: nepatik jaunais korupcijas noteikums, bet ta viss labi. Paldies. Ja nebūtu korpucijas noteikuma, visi ņemtu no kontiem naudu ārā un pēc tam īdētu, ka ir visiem lambo, var jau kaut ko pamainīt, bet manuprāt par kontiem jāatstāj. #pacelampiebaldznieku terijs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 es labaak pacelshu snabuli par so projektu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
milkhouse` Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 11 hours ago, bnation said: es labaak pacelshu snabuli par so projektu! Šie mums parādā par mūsu iegūldīto darbu PLAYHĀRDĀ! Visus šmurguļus banojām, ieturējām kārtību! Lai Projekts būtu attīrīts no memļakiem, no mātes pienu laizītājiem un daudz citiem ākstiem! Skaties, kas notika! Viss ir mierīgs, visi vienu ciena! Mēs to panācām! Eināram vai Kārlim jāuzsauc Tev Šnabinskis galdā un man 5 g , der arī xanax un citi mēsli ! #BLACKNATION #MILKHOUSE #WOLKOW #KIWIX #EINARS #NEDZERALDERI ! bLank* 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanno Posted October 3, 2019 Share Posted October 3, 2019 šeit esmu no 2009.gada un tiešām prieks redzēt,ka playhards azvien dzīvojās,kaut vai vairs nēesmu tik aktīvs komūnā,still playhard for life. Lai tikpat ilgi noturās vai līdz priekšniekam neapniks,daudz jaunumu un daudz jautrības novēlu es. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danex Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 Man patīk, kā serveris attīstās un ceru uz to attīstību vēl vairāk, bet par login background varu pateikt, kad jālien ārā no 2k16 un jābrien uz 2k19 un jāliek ig kustīgais fons, lai nav jāpišās ar backgroundiem. edit: Kad uzpilda mašīnu, pēc samaksas vajadzētu uzlikt, kad parrādās kad naudu noņem ar to skaņu un zaļajiem burtiem. sākumā padomāju ka neiepildīju, līdz neiesēdos mašīnā un nepaskatījos, kad pilna bāka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boo Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 #paceļamPiebaldznieku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olol2001 Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 22 minutes ago, Boo said: #paceļamPiebaldznieku drusku nenokavēji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts