Novembra RP atjauninājums

LightScribe
 Share

Recommended Posts

Visu cieņu. Bet bla still nu kā es servera mappingu uzmaucu pa virsu savam interjera mappingam. Es tak atceros, ka taisīju jaunu failu servera mappingam, bet lab kam negadās. Jaunais mappings tīri ok, cieņu.

• 2 weeks later...

Uzrakstot /sellproperty tagad parādīs cik saņemsi, ja vēlēsies pārdot šo īpašumu kā arī nevarēs vairs "netīšām" pārdot īpašumu.

VIENĪGAIS!!!

p.s Light.. sen ir funkcija kad, IGS, ir funkcija ar bind vai cmd var paņemt sļūteni un iebāzt mašīnas bākā(anims ir) un izbāzt, jo sistēma ir suck off...  un marker parādīs tieši kur pieiet pie mašīnas bākas un var liet ar pogas pielietošanu ... brahhh :D 

Edited by Danex

pirms 13 minūtēm , Danex rakstīja:

Uzrakstot /sellproperty tagad parādīs cik saņemsi, ja vēlēsies pārdot šo īpašumu kā arī nevarēs vairs "netīšām" pārdot īpašumu.

VIENĪGAIS!!!

Neesi aizkavējies mazliet?

1 hour ago, Danex said:

VIENĪGAIS!!!

p.s Light.. sen ir funkcija kad, IGS, ir funkcija ar bind vai cmd var paņemt sļūteni un iebāzt mašīnas bākā(anims ir) un izbāzt, jo sistēma ir suck off...  un marker parādīs tieši kur pieiet pie mašīnas bākas un var liet ar pogas pielietošanu ... brahhh :D 

Es lasu vairākas reizes un tāpat nesaprotu. Izlasi pats, ko esi uzrakstījis. Komatus sabāzis tur, kur nevajag, ka vietā ir kad, bēdīgi.

pirms 27 minūtēm , Wiliams rakstīja:

Es lasu vairākas reizes un tāpat nesaprotu. Izlasi pats, ko esi uzrakstījis. Komatus sabāzis tur, kur nevajag, ka vietā ir kad, bēdīgi.

+"izbāzt sļuteni" :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share