Frialem Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 Sāksim ar to, ka man nav ko darīt. Es vēlētos ieteikt foruma dizainā izmantot tikai 3 krāsas. Kas būtu melna,balta,gaiši zila, orandžo krāsu samainīt uz gaiši zilu. Uzskatu, ka forumam būtu uzreiz acīm patīkamāks skats. Pirms: Spoiler Pēc: Spoiler Krāsu kodi( #B9C3EC , #7388d9 ) P.S Esmu piemirsis kā lietot forumu, tāpēc atvainojos par neglīto topiku 1K-27 and xXprieksnieks 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coldplay Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 Netraucē arī tā kā ir, ja tā godīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danex Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 Netraucēt ta netraucē, bet patīkamāk ir, protams! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 Var uzlikt kā opciju photooobooombeeed, yo Link to comment Share on other sites More sharing options...
1K-27 Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 Doma laba. Ja ir iespējams, tad varbūt uz izvēli atstāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strike Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 kada jega? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 pirms 6 minūtēm , Sk. Anita rakstīja: Latviešu valodā ir noteiktas gramatiskās normas, kas paredz, ka teikumus mēs sākam ar lielo sākuma burtu! Lūdzu esi vērīgs! Jāpiezīmē arī tas, ka garumzīmju lietošanu neviens vēl nav atcēlis. kad uz varētu iet uz koncultacijam labot manu PD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Tolks nekāds. Bet nu var jau ielikt, kāpēc gan nē Link to comment Share on other sites More sharing options...
district76 Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 Pilnīgi piekrītu, jēgas nekādas, bet nu ja ir tik liela velme, tad var ielikt, kautkādu pārmeinu pēc, tā jau apnīk viena krāsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts