Alex Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 https://www.epicgames.com/store/en-US/product/kingdom-come-deliverance/home?sessionInvalidated=true 30€ game, ieķerat Brodyaga, GirtsMoka and Demons 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brodyaga Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 šitā spēle tiešām worth it, bet nu es jau viņu biju nopircis un jau esmu izgājis. XD pats sākums var būt bik garlaicīgs kamēr nedabūj zirgu un nesaproti kā tur jāsit pretinieki, bet pēc tam ir ļoti interesanti, krč, viena no labākajām spēlēm ko esmu spēlējis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightScribe Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 Viena no retajām spēlēm, kas ir piesaistījusi un kur esmu pavadījis 100+ stundas. Viennozīmīgi iesaku, tikai žēl, ka daudziem no šejienes nepavilks. Alex, Brodyaga and Vito 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecY Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Jā.. Dators te spēlē nozīmīgu lomu. Dabūju nopirkt jaunu, lai varētu šito uzžarīt. Bet ja godīgi tiešām baigi laba spēle un neklausaties mazgadīgajā zekā, spēle ir pat interesantāka, kad neproti sist pretiniekus un tev nav top gears. Izdomāt kā appist pretinieku un uzvarēt ir daudz reizes interesantāk. Vito, diļļuks and Alex 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brodyaga Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 pirms 5 stundām , ecY rakstīja: Jā.. Dators te spēlē nozīmīgu lomu. Dabūju nopirkt jaunu, lai varētu šito uzžarīt. Bet ja godīgi tiešām baigi laba spēle un neklausaties mazgadīgajā zekā, spēle ir pat interesantāka, kad neproti sist pretiniekus un tev nav top gears. Izdomāt kā appist pretinieku un uzvarēt ir daudz reizes interesantāk. jā, it īpaši forši kad tev bez gear vajag nohujārīt 5 džeku campu un kad viņi visi sāk tev iet virsū. diļļuks 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts