[BanTeam] OwenS

OwenS
 Share

Recommended Posts

* Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas! +
* Jābūt vismaz 30 postiem! +
* Warn līmenis nedrīkst pārsniegt normas robežas! +
* Vecumam jābūt vismaz 16 gadiem! +
* Nedrīksti būt banots mūsu serveros! - (Ļoti labu laiku atpakaļ, bet banots esmu no paša priekšnieka @HAH). 
Jābūt vismaz 3 reportētiem pārkāpējiem! +
* Jābūt kopā pa visiem mūsu serveriem nospēlētām vismaz 20 stundām! + (Iespējams tgd nav kopšs atsāku spēlēt, bet te daudzi zina ka esmu nospēlējis vairāk, kā tās 20h).

Vārds; Reinis
Vecums; 20
CS Nickname; OwenS
Links uz tavu ''Sasveicināšanos''; N/A nevarēju ieraudzīt, iespējams tur ir, bet kaut kā negribās iet cauri 2x 41 lpp. 
Links uz 3 reportētiem čīteriem; vecie lkm ir izdzēsti, viens no pēdējiem:

Links uz Jūsu statiem; N/A

Tava BanTeam pieredze; Pieredze nav, bet labprāt to iegūtu, kā arī nedomāju, ka tur ir kaut kas tik traki grūts, ko nespētu ātri apgūt.

Rekomendācija (nav obligāta); @LightScribe, iespējams ir vēl kāds, bet speciāli negribēju jautāt kādam, tiem kam būs interese droši var izteikties šeit.

Vai proti apieties ar Amxbaniem?; Jā, reizēm jau gan vēl šo to neatceros, bet ir ok.

Motivācijas teksts; Motivācija teikšu pa visam atklāti, ir iegūt pieredzi, jomā kur man tās nav. Pašlaik ir 2 bt biedri, bet tik un tā viens no motivācijas iemesliem ir palīdzēt viņiem, tad kad tas ir vajadzīgs. (Kā saka, lieks acu pāris nekad nevar būt par daudz). Gribētu, jau uzrakstīt te kaut ko baigi gari, bet nu uz jautājumu "Motivācija", īsti nekādus memuārus izdomāt nevaru.

P.S Rakstīju caur tel kaut kas bik te sagāja čupā cerams ka var saprast. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share