index Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 (edited) Šobrīd forums ar pašreizējo dizainu šķiet visai nepārskatāms un neērts lietošanai, šķiet ka daudzi šim var piekrist. Vienkāršākais atrisinājums šim būtu, ja foruma apakšā būtu opcija izmantot veco/iepriekšējo foruma dizainu (gluži tāpat kā tur var izvēlēties valodu, tāpat arī parasti IPB forumos varēja mainīt foruma dizainu). Tādējādi tie, kas gribēs varēs pāriet uz veco dizainu, un tie kas negrib, paliek pie šī. Edited January 10, 2022 by index Filipolv, terijs, EastSide and 9 others 10 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXZatlerzaurs Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 piekritu sitam, bet tomer -6 menesu darbs xdd Kiwix and Olbiss 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wazijs Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 3 minutes ago, xXZatlerzaurs said: piekritu sitam, bet tomer -6 menesu darbs xdd dizainu var uzmest 3 minutes xXFletcher and lohans 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXFletcher Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Jā, ļoti nepatīk šis dizains, neerts, pretīgs. Neko iekopēt nevar, pretīgs fons. Forums anyway nav pārstrādāts. Labs piemērs ir šī huina- Pēc izskata, pirmajam ir jālīdzina teksts labajā pusē, bet reali to dara kreisajā pusē xd. Pēc izskata, otrajam ir jālīdzina labajā pusē, bet reāli centrē. Pēc izskata trešajam ir jāsaliek vispār punkti tekstā, katrs teikums atbilst punktam, nu Jūs sapratāt, bet reali centrē ble tekstu xd Pēc izskata pedejam ir jacentre bet reali izlidzina malas bet man skiet ka vins neko nedara, pliks nosaukums. Idk, neko neparmetu, jo ir ari uzlabojumu, bet kasjaku gan in-game, gan foruma ir vairak neka jaunumu. Kur tad beigas paliek 6 menesu darbs? xd lohans and Kiwix 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
airdox Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 45 minutes ago, xXFletcher said: Jā, ļoti nepatīk šis dizains, neerts, pretīgs. Neko iekopēt nevar, pretīgs fons. Forums anyway nav pārstrādāts. Labs piemērs ir šī huina- Pēc izskata, pirmajam ir jālīdzina teksts labajā pusē, bet reali to dara kreisajā pusē xd. Pēc izskata, otrajam ir jālīdzina labajā pusē, bet reāli centrē. Pēc izskata trešajam ir jāsaliek vispār punkti tekstā, katrs teikums atbilst punktam, nu Jūs sapratāt, bet reali centrē ble tekstu xd Pēc izskata pedejam ir jacentre bet reali izlidzina malas bet man skiet ka vins neko nedara, pliks nosaukums. Idk, neko neparmetu, jo ir ari uzlabojumu, bet kasjaku gan in-game, gan foruma ir vairak neka jaunumu. Kur tad beigas paliek 6 menesu darbs? xd +++, PAR Kiwix 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrankRodney Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Piekrītu, iepriekšējais foruma dizains bija daudz labāks un ērtāks. xXFletcher 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baby trooper Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 esmu ar foruma funkcijaam saskaaries tikai dienu un jau varu piekrist Link to comment Share on other sites More sharing options...
terijs Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Cīnos, bet ceru uz veco/citādāku dizainu. Noteikti atbalstu. Ha4iks and xXFletcher 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brodyaga Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Es arī par veco dizainu, bet jādod iespēja izvēlēties starp veco un jauno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EastSide Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Visi topiki būs jālabo, bet tas tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mareks bacha Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 pirms 22 stundām , xXEastSide rakstīja: Visi topiki būs jālabo, bet tas tā. citiem skiniem ir, kad automatiski krasa pielagojas -< tikai, ja ta bus, tad par Link to comment Share on other sites More sharing options...
blaq Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 On 10.01.2022. at 20:15, index rakstīja: Šobrīd forums ar pašreizējo dizainu šķiet visai nepārskatāms un neērts lietošanai, šķiet ka daudzi šim var piekrist. Vienkāršākais atrisinājums šim būtu, ja foruma apakšā būtu opcija izmantot veco/iepriekšējo foruma dizainu (gluži tāpat kā tur var izvēlēties valodu, tāpat arī parasti IPB forumos varēja mainīt foruma dizainu). Tādējādi tie, kas gribēs varēs pāriet uz veco dizainu, un tie kas negrib, paliek pie šī. Nezinu, man viss šķiet ok, nekā sarežģīta nav lai nespētu saprast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
index Posted January 15, 2022 Author Share Posted January 15, 2022 pirms 2 minūtēm , blaq rakstīja: Nezinu, man viss šķiet ok, nekā sarežģīta nav lai nespētu saprast. Tiešām? Cik daudz no foruma funkcionalitātēm tu esi izmantojis un cik ilgu laiku tu esi pavadījis forumā, lai varētu par to spriest? HandlexY 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blaq Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Esmu lietojis funkcijas kuras man nepieciešamas, varbūt vecais forums bija labāks, par šo arī sūdzēties nevar, laiks ir iegūldīts tho. 7cuz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baby trooper Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 bump puse no funkcijām prost nestrādā ''ziņot man, kad kāds atbild'' neviens diemžēl neziņo HandlexY 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olol2001 Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 On 1/19/2022 at 12:46 AM, baby trooper said: bump puse no funkcijām prost nestrādā ''ziņot man, kad kāds atbild'' neviens diemžēl neziņo Noteikti neteiktu ka puse no funkcijām nestrādā, bet jā arī pamaniju kad tas Ziņot man nestrādā, un to gribētu lai tiešām paskatās un salabo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haseeb Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Tas jau parak hard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts