[Rapid Towing] Clyde Wolf

Lxrd
 Share

Recommended Posts

logo.png

Pieteikuma formāts (( [Rapid Towing] Clyde Wolf ))

1. Personas dati
1.1. Vārds: Clyde
1.2. Uzvārds: Wolf
1.3. Dzimums: Vīrietis
1.4. Vecums: 22
1.5. Tautība: Amerikānis
1.6. Personas kods: 310500/57931
1.7. Deklarētā dzīvesvieta: Dilimore, Mayor Street
1.8. Tālruņa numurs: 456456
1.9. Iepriekšējā darba vieta: RS Haul

2. Izglītība

2.1. Izvēlētā vakance (Pieejamās vakances šeit) : Konfiscētājs

2.2. Izglītības iestādes, kuras esat absolvējis (kārtot hronoloģiskā secībā!):

• Los Santos 69 Sākumskola
  • Los Santos 420 Vidusskola
  •  Los Santos 666 Tehnikums

3. Iepriekšējā darba pieredze 
3.1. Vai iepriekš esat strādājis/-usi uzņēmumā "Rapid Towing" (pareizo atķeksēt)?:       Jā [ ]                       Nē [x]
3.2. Vai iepriekš esat strādājis/-usi līdzīgā uzņēmumā (pareizo atķeksēt)?:                     Jā [ ]                       Nē [x] 

5. Apliecību pārbaude
5.1. Vai jums ir derīga Los Santos štata B kategorijas vadītāja apliecība?: Ir
5.2. Vai jums ir derīga Los Santos štata A kategorijas vadītāja apliecība? (nav obligāta): Ir
5.3. Vai jums ir derīga kāda cita apliecība?: Kuģošanas un Zvejas Atļauja

6. Sodāmība
6.1. Vai jūs kādreiz esat krimināli sodīts? (pareizo atķeksēt):                                           Jā [ ]                       Nē [x]
6.2. Ja esat sodīts, tad minēt iemeslu:
6.3. Vai apzināties, ka darba līguma noteikumu neizpildes gadījumā uzņēmums būs tiesīgs sodīt tevi?: Jā

7. Motivācijas vēstule
7.1 Kādēļ tieši jūs vajadzētu izvēlēties uz šo vakanci "Rapid Towing" uzņēmumā? ( 130 vārdi minimums):

Uzskatu, ka mani būtu jāpieņem, jo es būšu labs pienesums Jūsu uzņēmumā. Bieži vien, gandrīz katru dienu braukājot pa ielām, redzu automašīnas, kas traucē satiksmei vai bloķē ceļu, vai ir novietotas un pamestas stāvēšanai neparedzētās vietās. es to varētu labot un ar smaidu sejā atbrīvotu pilsētas ielas no nekārtību izraisošām automašīnām.  

Pa dzīvi esmu diezgan čakls, saimniecīgs un rosīgs, kā arī man patīk visus iesāktos darbiņus pabeigt līdz galam. Jau no 18 gadu vecuma dzīvoju patstāvīgi, un visus darbiņus dzīvē daru ar vistīrāko sirdsapziņu un pieeju tiem ar maksimālu atdevi un sparu, jo saprotu, ka pusdarītus darbus atstāt nevar un tas nekam neder, to man jau sen mamma iemācīja. 

Braukt jau iemācījos no tēva kājas, jau maza bērna vecumā, tāpēc ar akurātu automašīnas vadīšanu problēmu man nebūs, to iemācījos jau bērnībā no sava Tēva. Kā arī neskaitāmas reizes tiku redzējis, kā Tēvs bija pieāķējis klāt vairs braukt nespējošas mašīnas servisā, kad biju braucis viņam līdz uz viņa darbu.

8. ((OOC Informācija))

8.1. UCP Lietotājvārds: Lxrd
8.2. Vai esi iepriekš veicis RP darbības Rapid Towing (RT) frakcijā? Jā, pat biju ticis no jaunākā konfiscētāja līdz Vadītājam. 
8.3. Vai esat sodīts Administratīvajā ieslodzījumā (minēt iemeslu)?: Neesmu
8.4. Iespēja saņemt jaunumus Discord serverī: Ir, DC serverī tāds pats niks. 

Attēlu rezultāti vaicājumam “Rapid towing logo”

Rapid Towing

2022. gada 14. Janvāris,

Cienījamais Clyde Wolf,

Pateicamies par ieguldīto laiku jūsu pieteikuma veidošanā.  Vēlamies jūs informēt, ka jūsu pieteikums uz konfiscētāja vakanci ir ticis izskatīts, tas ir ticis noraidīts!

Ar cieņu, 

Thomas William,

Uzņēmuma vadītājs

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share