Kubitis Posted January 19, 2022 Share Posted January 19, 2022 Pieteikuma formāts (( [Rapid Towing] Vārds Uzvārds )) 1. Personas dati 1.1. Vārds: Cornel 1.2. Uzvārds: Douglas 1.3. Dzimums: Vīrietis. 1.4. Vecums: 18 1.5. Tautība: Nevēlos teikt 1.6. Personas kods: 160203-3294 1.7. Deklarētā dzīvesvieta: N/A 1.8. Tālruņa numurs: 422871 1.9. Iepriekšējā darba vieta: N/A 2. Izglītība 2.1. Izvēlētā vakance (Pieejamās vakances šeit) : Konfiscētājs 2.2. Izglītības iestādes, kuras esat absolvējis (kārtot hronoloģiskā secībā!): Los Santos vidusskola 3. Iepriekšējā darba pieredze 3.1. Vai iepriekš esat strādājis/-usi uzņēmumā "Rapid Towing" (pareizo atķeksēt)?: Jā [ ] Nē [x ] 3.2. Vai iepriekš esat strādājis/-usi līdzīgā uzņēmumā (pareizo atķeksēt)?: Jā [ ] Nē [ x] 5. Apliecību pārbaude 5.1. Vai jums ir derīga Los Santos štata B kategorijas vadītāja apliecība?: Jā 5.2. Vai jums ir derīga Los Santos štata A kategorijas vadītāja apliecība? (nav obligāta): Nē 5.3. Vai jums ir derīga kāda cita apliecība?: Nē. 6. Sodāmība 6.1. Vai jūs kādreiz esat krimināli sodīts? (pareizo atķeksēt): Jā [x ] Nē [ ] 6.2. Ja esat sodīts, tad minēt iemeslu: Mukšanu no policijas. 6.3. Vai apzināties, ka darba līguma noteikumu neizpildes gadījumā uzņēmums būs tiesīgs sodīt tevi?: Jā. 7. Motivācijas vēstule 7.1 Kādēļ tieši jūs vajadzētu izvēlēties uz šo vakanci "Rapid Towing" uzņēmumā? ( 130 vārdi minimums): Esmu dzimis šeit pat Los Santosā, man vajag naudu un es pārzinu visu Los Santosu no galvas, pašreiz pilsetā ir haoss un visi novieto savas automašinas kā vien velās. Es esmu pieejams visas nedēļas dienas, jo man pašreiz ir nepieciešama nauda lai varētu atļauties vietu kur gulēt. Man ir vēsture, bet tas vairāk neatkārtosies, esmu savu macību saņēmis. Esmu 18 gadus vecs un man nav nekāda pieredze, bet es mācos ātri un domāju ka es spēšu so darbu veikt professionali neilgā laikā. Kā arī pašreiz skatos ir nepieciešami vairāki konfiscētāji, mans draugs ir mēģīnājis sazvanīt Rapid Towing un nekādīgi nevarēja dabūt konfiscētāju lai aizvelk automašīnas no viņā privātīpašuma. Es pašreiz meklēju jebkādu darbu kādu vien var dabūt. Es saprotu kad es neēsmu ideāls kandidāts priekš šīs organizācijas jo man nav iepriekšējas pieredzes un esmu jauns. Es būtu ļoti pateicīgs ja jūs man dotu iespēju šajā organizācijā, es pierādišu kad es varu būt perfekts strādnieks, nekad nekavēšu un stradāšu cik ātri un effektīvi vien varu. 8. ((OOC Informācija)) 8.1. UCP Lietotājvārds: KUBITIS 8.2. Vai esi iepriekš veicis RP darbības Rapid Towing (RT) frakcijā? Jā. 8.3. Vai esat sodīts Administratīvajā ieslodzījumā (minēt iemeslu)?: Jā, PG, RP avoid, pg neatceros, rp avoid bija kad es biju afk uz laivas un mani meginaja apzagt, pie pc nebiju. 8.4. Iespēja saņemt jaunumus Discord serverī: Jā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXPancake Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Rapid Towing 2022. gada 21. Janvāris, Cienījamais Cornel Douglas, Pateicamies par ieguldīto laiku jūsu pieteikuma veidošanā. Vēlamies jūs informēt, ka jūsu pieteikums uz konfiscētāja vakanci ir ticis izskatīts, tas ir ticis apstiprināts. Sazinieties ar Rapid Towing personāldaļu, zvanot par tālruni - 9021. Lai sarunātu darba intervijas laiku. Ar cieņu, Thomas William, Uzņēmuma vadītājs DARK, Gexly and karlisxx 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts