Zdarova Bratan!

THRU
 Share

Recommended Posts

Lai jautrāka lasīšana.. :D

Tātad hai! (mindblow)
Mans vārds ir Kristiāns, esmu jau 19 gadus vecs jaunietis nāku no Alūksnes apriņķa, kur ziemas netrūkst, nodarbojos ar IT prasmēm un ū tē tē. Mīlu roleplay atveidošanu, jebkurā situācijā, spēlēju GTA San Andreas jau kopš spēju sakarīgi rakstīt un runāt. :D
Multiplayer platformai piesaistijos jau kopš 2k10, pirmā bāze bija SA:MP ko nospēlēju kādus 7 gadus, tad pārgāju uz MTA jo piesaistija visas modifikācijas un citas šteles. Esmu diezgan sakarīgs pipars, varam ietusēt gan pasmieties par daudzām hui*ām..
Pārsvarā esmu no Spēriena un Lomuspēļu serveriem, kuros pavadiju ļoti daudz sava brīvā laika, gan izliekot fizisku/emocionālo spēku , gan arī stundas no savas dzīves!:D
Ienācu šeit jo piesaistija uzreiz šī projekta struktūra, esmu dzirdējis ļoti daudz par šo projektu, bet nav sanācis ilgspējīgi šeit paspēlēt, jeb atveidot lomuspēli.
Nu, domāju gari vairs nav ko runāt, ja kādam intresē ar mani saspēlēties vai ko atveidot kopā, esmu gatavs visiem piedāvajumiem. 
Sit tik pa pogām :D.

P.S Vecie ucp - Kolbix, #77

Cieņā - THRU.
Ingame - Jake Quartez.

*U know, what u know*

Edited by THRU

• 2 weeks later...

Tu gribi man iesmērēt batonus ausīs vai kā? 7 gadu vecumā Tu gribi teikt sāki spēlēt roleplay? man šķiet tajā vecumā ar kokiem vajadzētu dauzīt nātres ne spēlēt spēles kuras pats īsti neizproti tajā vecumā, bet nu lets get it.

• 1K-27 locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share