rapidgaz Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Labdien. Serverī katru dienu parādās jauni spēlētāji, daži jau ar pieredzi, bet daži - pilnīgi bez zināšanām. Es esmu tas gadījums, ka man ir zināšanas RP un plus mīnus protu lietot forumu, bet MTA platformu neesmu nekad dzīvē lietojis, tāpēc ir daudz jautājumi un nesaprašana. Protams, jebkuru jaunu spēli vai serveri sākot spēlēt, ir nesaprašanas, bet šoreiz ir mazliet par traku. Trīs draugi šodien sākām spēlēt šajā serverī. Izdomājām, ka IC būsīm brālēni ar līdzīgiem uzvārdiem, no Alabamas. Izvēlējāmies vārdus: Es - Nate Higgers Mantu kaste - Nuck Figgers Alex - Nill Kiggers PIRMKĀRT - Kāpēc Alexam lika nomainīt vārdu Nill? ( tagad zināms kā Sweet Figgers ) Reģistrējoties spēlē bija rakstīts, ka nedrīkst likt slavenību vai latvisku vārdu, ko mēs noteikti neesam darījuši. Forumā neatradu In-game noteikumus, laikam, ka nav. Ja ir, tad lūdzu uztaisiet pamanāmākus, lai jaunie spēlētāji var tos apgūt. OTRKĀRT - Kāpēc MantuKastei jeb Nuck Figgers jeb varbūt kāds atcerās no cita komūna ŠMURGULIM tika uzlikts ForceApp jeb tas 24h bans? Viņš neko nepārkāpa un noteikumus pārzin teicami. Visi trīs uz SAMP nevis MTA platformas esam bijuši administratori, gadiem. TREŠKĀRT - SAZIŅA AR ADMINIEM. Rakstijām spēlē /report, neviens neatbildēja. Tātad, kā sazināties ar adminiem, mhm, jāieiet forumā. CHATBOX, protams, neviens neatbildēja, bet tas ir pavisam normāli, saprotu - šķiru uz leju forumu, oho, redzu discordu. Iejoinoju serverī, pagaidu tās 10min, uzrakstu palīdzības sadaļā. Kam ir domāta palīdzības sadaļa discordā? Lai admini varētu palīdzēt jauniņajiem. Protams, neviens vēl nav atbildējis pat šobrīd. Par laimi, atbildēja cilvēki chatboxā, izrādās, ar adminiem jāsazinās caur kaut kādu UCP. Nojausma ir, kas tas tāds, bet kur to var atrast? Mhm. Labs jautājums. KĀPĒC DISCORDAM FORUMĀ IR TIK MILZĪGS LOGS, BET UCP JAUNIŅAJAM IR MAKSIMĀLI NEREDZAMS? Kā par tādu vispār var uzzināt jauniņais. Bilde ieskatam. Lūgums būtu varbūt administrācijai būt pretimnākošākai pret jauniņajiem spēlētājiem, ne visi kas braukā apkārt pa serveri un IC runājas kā lauķi būs RP nezinoši cilvēki. Ja cilvēks neizdara neko nepareizu, nepārkāpj nevienu terminu, nevajag uzreiz likt to ForceApp. Tas galīgi nav pareizi, ka cilvēkam kurš pārzin terminus jāsēž 24 stundas un jāgaida. Vēl nebūtu slikti, ja forumā UCP pogu uzliktu daudz lielāku un to būtu ērtāk atvērt. Kā arī discordā vajag izdzēst palīdzības sadaļu, ja to neviens nelieto. Paldies. mantu kaste, Filipolv, Higgers Niggers and 3 others 2 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gamzza2 Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 (edited) Quote KĀPĒC DISCORDAM FORUMĀ IR TIK MILZĪGS LOGS, BET UCP JAUNIŅAJAM IR MAKSIMĀLI NEREDZAMS? Kā par tādu vispār var uzzināt jauniņais. Jo discords ir clickbait Nopietni runājot - labi argumenti, ir vietas, kur es tev piekrītu. Jauniņajam ir nedaudz haoss, lai saprastu, kur ir kas un kā lietot, pats saskāros, kad nesen sāku klikšķināt forumu. Chatbox es redzēju tīri filigrānu admin attieksmi kā izpalīdzēt and I quote "pilns forums, ja vajadzēs, atradīsi" Edited February 10, 2022 by gamzza2 mantu kaste, THRU and rapidgaz 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantu kaste Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Likšu uzsvaru uz to, ka vienam no mums lika nomainīt to vārdu (kaut gan izraisīja pretenzijas pret vārdu Diesel (?) ), tad mēs laimīgi tikām līdz darbavietai pajautājot IC vienam cilvēkam. Gribam beigt pelnīt kapeikas - nezinam kā beigt? Nekur F1 nav rakstīts, nav nekāda ziņa arī uz ekrāna. Report admini neatbild. Bet vot tad pēķšņi bams - 24h bans vai kā to sauc, vispār bez nekādas iepriekšējas ziņas kāpēc. Visu var izrunāt, ja admini spētu komunicēt gan paši savā starpā, gan ar spēlētājiem. Nepilnības gan servera pusē, gan no servera uzraugu puses. rapidgaz and AndersonsLV 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filipolv Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 (edited) iesaku likt less conspicuous vārdu, piem Hugh Jass, Dixen Normus, Ben Dover vai tml. #palīdzība Discordā ir dead kanāls jā. Tas nekas, ka administrācijā 20 cilvēki, neviens izņemot pašu server owner tur nejūt vajadzību atbildēt (props to server owner, bet vins aiznemts cilveks, ne vienmer on). Vispār, paskatoties kā ar spēlētājiem daži admin indivīdi komunicē, varētu domāt, ka tā ir privilēģija, ka admins tev izvēlējies veltīt savu uzmanību (es te spēlēju jau 8 gadus, nekad tas nav bijusi tik pretīga attieksme tādā līmenī) spēlē jāspiež F1 un jāizvēlas "problēma ar spēlētāju" un tad jāreporto. Man liekas, ka to kkur izmet čatā, kad ieiet ingame. ja gribi kaut ko reportot, nebūdams in game, jāiet uz ucp.playhard.lv, jālogojas iekšā ar tiem pašiem datiem kā ingame, tālāk jau sapratīsiet, ko un kā. forceapp kā jau chatbox teica parasti bez iemesla neliek. ja uzliek, tad tas būtībā ir 24h bans, pēc tam vēl hāgaida, lai accepto application kā jau chatbox teica (lai gan nejaukā tonī), vajadzīgo informāciju pārsvarā forumā var atrast, bet jāvelta laiks pašiem pameklēt (un galu galā rp ir tāda lieta, kur pēc definīcijas jābūt gatavam pašam iedziļināties) p.s. šo topiku iemetāt nepareizajā sadaļā, ja vien ieteikums nav ucp atrašanu/palīdzības meklēšanu padarīt vieglāku Edited February 10, 2022 by Filipolv Link to comment Share on other sites More sharing options...
punk Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Saprotiet arī to, ka katru dienu šeit nāk standarta trollīši, Jūs ar saviem vārdiem izcēlāties uz nebēdu, ja Jūs būtu gatavi normāli nākt un RP'ot, Jūs izvēlētos sakarīgus vārdus nevis vārdam/uzvārdam nomainītu burtu vietām un tēlotu super rēcīgos džekus. Tālāk par discordu, jā ir palīdzības sadaļa, okei, Tu domā, ka Tev uzreiz sekundes laikā kāds atbildēs? Administrācija arī izbauda Roleplay serverī, mēs nesēžam 24/7 reportos/palīdzības sadaļās. EDIT : Forumā protams uzturās ne tikai mta spēlētāji, bet arī parasti apmeklētāji tādēļ arī chatbox tiek atbildēts biežāk. Wiliams 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapidgaz Posted February 10, 2022 Author Share Posted February 10, 2022 2 minutes ago, Filipolv said: iesaku likt less conspicuous vārdu, piem Hugh Jass, Dixen Normus, Ben Dover vai tml. #palīdzība Discordā ir dead kanāls jā. Tas nekas, ka administrācijā 20 cilvēki, neviens izņemot pašu server owner tur nejūt vajadzību atbildēt (props to server owner, bet vins aiznemts cilveks, ne vienmer on) spēlē jāspiež F1 un jāizvēlas "problēma ar spēlētāju" un tad jāreporto. Man liekas, ka to kkur izmet čatā, kad ieiet ingame. forceapp kā jau chatbox teica parasti bez iemesla neliek. ja uzliek, tad tas būtībā ir 24h bans, pēc tam vēl hāgaida, lai accepto application Par vārdu viss ir diezgan subjektīvi, nekas nav pārkāpts un, manuprāt, ir piedienīgāks par Ben Dover vai ko tādu. Izrunājot tas neizklausās pēc trolla un noteikumos arī nav nekā pret tāda tipa vārdiem. Par F1, kur tas ir uzrakstīts? Es par F1 līdz šim brīdim neko nezināju. Darbu sākot vajadzētu chatlogā parādīties arī kā beigt darbu, piemēram, "lai beigtu darbu, uzspied F1 un dari to un to..." Topiks ir vairāk kā ieteikums ko pamainīt, sūdzēties tāpat nav jēga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Higgers Niggers Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Jā. Admini riktigi lowaki. Neatlava man likt vardu Diesel, un kad jautaju kapec atbilde bija sada - "Ja nebus normals vards, pats uzliksu kadu es gribu". Nesaprotu kas ta par attieksmi, serveris nav tads kadu jus to reklamejat. rapidgaz and mantu kaste 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Higgers Niggers Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 aaa un serveri ir ari fujaks Mike_Oxsmall , kapec vinam neliek mainit vardu? rapidgaz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
punk Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Just now, Higgers Niggers rakstīja: Jā. Admini riktigi lowaki. Neatlava man likt vardu Diesel, un kad jautaju kapec atbilde bija sada - "Ja nebus normals vards, pats uzliksu kadu es gribu". Nesaprotu kas ta par attieksmi, serveris nav tads kadu jus to reklamejat. Un šeit parādās atkal izcelšanās ar vārdiem, vai tiešām ir grūti ieiet google name generator un uzlikt normālu vārdu, ja pats nevar izdomāt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapidgaz Posted February 10, 2022 Author Share Posted February 10, 2022 1 minute ago, punk said: Saprotiet arī to, ka katru dienu šeit nāk standarta trollīši, Jūs ar saviem vārdiem izcēlāties uz nebēdu, ja Jūs būtu gatavi normāli nākt un RP'ot, Jūs izvēlētos sakarīgus vārdus nevis vārdam/uzvārdam nomainītu burtu vietām un tēlotu super rēcīgos džekus. Tālāk par discordu, jā ir palīdzības sadaļa, okei, Tu domā, ka Tev uzreiz sekundes laikā kāds atbildēs? Administrācija arī izbauda Roleplay serverī, mēs nesēžam 24/7 reportos/palīdzības sadaļās. 3 stundu laikā discordā neviens nav atbildējis, ar tik lielu adminu skaitu kāds jau varēja paskatīties. Varbūt mazliet izcēlāmies ar vārdiem, BET, nepārkāpām nevienu noteikumu. Nevar sodīt, ja nav pārkāpti noteikumi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantu kaste Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 2 minutes ago, punk said: Saprotiet arī to, ka katru dienu šeit nāk standarta trollīši, Jūs ar saviem vārdiem izcēlāties uz nebēdu, ja Jūs būtu gatavi normāli nākt un RP'ot, Jūs izvēlētos sakarīgus vārdus nevis vārdam/uzvārdam nomainītu burtu vietām un tēlotu super rēcīgos džekus. Tālāk par discordu, jā ir palīdzības sadaļa, okei, Tu domā, ka Tev uzreiz sekundes laikā kāds atbildēs? Administrācija arī izbauda Roleplay serverī, mēs nesēžam 24/7 reportos/palīdzības sadaļās. kāda tavuprāt tad jēga no "palīdzības" sadaļas, ja administratori arī rpo un tajā nevar atbildēt nevis sekundes laikā, bet https://imgur.com/a/bkJGEWK 3 stundu laikā. get your facts straight. Šajā gadījumā nav svarīgi kas par lietu, bet tikai tas, ka nav atbildes. rapidgaz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Higgers Niggers Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 1 minute ago, punk said: Un šeit parādās atkal izcelšanās ar vārdiem, vai tiešām ir grūti ieiet google name generator un uzlikt normālu vārdu, ja pats nevar izdomāt? Man bija normals vards. Nill_Figgers, un Diesel_Figgers. Izskaidro kas tur nav normals? rapidgaz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
punk Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Just now, rapidgaz rakstīja: 3 stundu laikā discordā neviens nav atbildējis, ar tik lielu adminu skaitu kāds jau varēja paskatīties. Varbūt mazliet izcēlāmies ar vārdiem, BET, nepārkāpām nevienu noteikumu. Nevar sodīt, ja nav pārkāpti noteikumi. Okei, tā palīdzības sadaļa ir sen mirusi, tur īsti neviens neskatās (vismaz es tiešām neskatos tur), nepārkāpāt - piekrītu, bet nu uzlikt tiešām sakarīgu vārdu nav nemaz tik grūti vai tad ne? P.s jau minēju, mums katru dienu nāk cilvēki kuri īsti pat negrib spēlēt, vienkārši patrollēties, tādēļ ieraugot tādus vārdus kādi bija Jums uzreiz liecina, ka neesat nākuši spēlēt nopietni. Ha4iks 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filipolv Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 2 minutes ago, rapidgaz said: Par vārdu viss ir diezgan subjektīvi, nekas nav pārkāpts un, manuprāt, ir piedienīgāks par Ben Dover vai ko tādu. Izrunājot tas neizklausās pēc trolla un noteikumos arī nav nekā pret tāda tipa vārdiem. Par F1, kur tas ir uzrakstīts? Es par F1 līdz šim brīdim neko nezināju. Darbu sākot vajadzētu chatlogā parādīties arī kā beigt darbu, piemēram, "lai beigtu darbu, uzspied F1 un dari to un to..." Topiks ir vairāk kā ieteikums ko pamainīt, sūdzēties tāpat nav jēga. ben dover bija sarkasms un bait. ja tu tā atbildi, tad šķiet, ka tiešām neuztverat to nopietni, bet, pieļaujot, ka tomēr bē - tehniski noteikumus tas nepārkāpj, bet ir skaidrs, kas tur ir domāts un, ja nopietni plāno rpot, savam tēlam vajadzētu izvēlēties reālistisku vārdu, nevis kaut ko tādu. (lai gan jāatzīst, ka serverī tāpat ir daudz dumju character name, kurus nez kāpēc neliek mainīt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapidgaz Posted February 10, 2022 Author Share Posted February 10, 2022 Just now, punk said: Okei, tā palīdzības sadaļa ir sen mirusi, tur īsti neviens neskatās (vismaz es tiešām neskatos tur), nepārkāpāt - piekrītu, bet nu uzlikt tiešām sakarīgu vārdu nav nemaz tik grūti vai tad ne? P.s jau minēju, mums katru dienu nāk cilvēki kuri īsti pat negrib spēlēt, vienkārši patrollēties, tādēļ ieraugot tādus vārdus kādi bija Jums uzreiz liecina, ka neesat nākuši spēlēt nopietni. Es saprastu varbūt mazliet vairāk, ja tu man liktu mainīt vārdu, bet kas reāli vainas Nill Figgers? Normāls vārds. Bet arī - katrs izvēlās kādu vārdu grib, nav tava darīšana ar kādu vārdu es spēlēju - kā es gribu, lai sauc manu tēlu. Tā tāpat ir tikai nenozīmīga OOC lieta. KĀPĒC MIKE OXLONG JEB MY COCK LONG KAS IR MAKSIMĀLI MUĻĶĪGS VAR SPĒLĒT BET NILL FIGGERS NEVAR? kāds sakars? Pilnīgi nepamatoti ir piesieties mums par vārdiem un pat UZLIKT FORCEAPP, ja serverī spēlē tieši tādi paši. Mēs IC uzvedāmies pilnīgi normāli, nepārkāpām nevienu noteikumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantu kaste Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 (edited) 6 minutes ago, Filipolv said: ben dover bija sarkasms un bait. ja tu tā atbildi, tad šķiet, ka tiešām neuztverat to nopietni, bet, pieļaujot, ka tomēr bē - tehniski noteikumus tas nepārkāpj, bet ir skaidrs, kas tur ir domāts un, ja nopietni plāno rpot, savam tēlam vajadzētu izvēlēties reālistisku vārdu, nevis kaut ko tādu. (lai gan jāatzīst, ka serverī tāpat ir daudz dumju character name, kurus nez kāpēc neliek mainīt) Realistisku tavā uzskatā? Jo es vēlos roleplayot tieši to, ko vēlos. Man neinteresē tavs uzskats. Kāds vēl bait? wtf tu galīgi esi dīvains, pašam rakstīts zem foruma nika " InGame: John Watson ". Čalis spēlē ar slavenības vārdu un es nevaru spēlēt ar sevis izvēlētu pēc noteikumiem vārdu. Nekāda brīdinājuma, prosta - ārā.Otrkārt, topiks ir ieteikums un piemērs - kā sagādāt visnepatīkamāko pirmo pieredzi serverī. Edited February 10, 2022 by mantu kaste rapidgaz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Higgers Niggers Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 3 minutes ago, Filipolv said: ben dover bija sarkasms un bait. ja tu tā atbildi, tad šķiet, ka tiešām neuztverat to nopietni, bet, pieļaujot, ka tomēr bē - tehniski noteikumus tas nepārkāpj, bet ir skaidrs, kas tur ir domāts un, ja nopietni plāno rpot, savam tēlam vajadzētu izvēlēties reālistisku vārdu, nevis kaut ko tādu. (lai gan jāatzīst, ka serverī tāpat ir daudz dumju character name, kurus nez kāpēc neliek mainīt) Kas tur ir domats? Tev pilns rublis ir? Mes vienkarsi izvelejamies vienadus uzvardus, ar lidzigiem vardiem, jo velejamies ig but braleni. mantu kaste and rapidgaz 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
punk Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Varat droši ienākt discorda voice kanālā, paskaidrošu, ja jau paši nesaprotat, nesaskatu jēgu te bezjēdzīgi deldēt klaviatūru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filipolv Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 2 minutes ago, Higgers Niggers said: Kas tur ir domats? Tev pilns rublis ir? Mes vienkarsi izvelejamies vienadus uzvardus, ar lidzigiem vardiem, jo velejamies ig but braleni. ok buddy retard xXFletcher and Wiliams 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Higgers Niggers Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 1 minute ago, Filipolv said: ok buddy retard ar kadam tiesibam tu mani sita aizskar ? rapidgaz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
punk Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 gaidu discordā, voice chatā, tēma slēgta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Higgers Niggers Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 3 minutes ago, punk said: Varat droši ienākt discorda voice kanālā, paskaidrošu, ja jau paši nesaprotat, nesaskatu jēgu te bezjēdzīgi deldēt klaviatūru. labi braal, 10 min rapidgaz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts