Richy Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Pieteikuma formāts (( [Rapid Towing] Vārds Uzvārds )) 1. Personas dati 1.1. Vārds: Oleg 1.2. Uzvārds: Kozlov 1.3. Dzimums: Vīrietis 1.4. Vecums: 33 1.5. Tautība: Krievs 1.6. Personas kods:100388-51719 1.7. Deklarētā dzīvesvieta: Richman St#19 1.8. Tālruņa numurs: 77777 1.9. Iepriekšējā darba vieta: RS Haul kurjers, mehāniķis, rupnicas darbinieks. 2. Izglītība 2.1. Izvēlētā vakance (Pieejamās vakances šeit) : Konfiscētājs. 2.2. Izglītības iestādes, kuras esat absolvējis (kārtot hronoloģiskā secībā!): Maskavas apkaimes sākumskola. Maskavas trešā vidusskola. Maskavas septītais tehnikums. 3. Iepriekšējā darba pieredze 3.1. Vai iepriekš esat strādājis/-usi uzņēmumā "Rapid Towing" (pareizo atķeksēt)?: Jā [ ] Nē [x ] 3.2. Vai iepriekš esat strādājis/-usi līdzīgā uzņēmumā (pareizo atķeksēt)?: Jā [x] Nē [ ] 5. Apliecību pārbaude 5.1. Vai jums ir derīga Los Santos štata B kategorijas vadītāja apliecība?: Ir. 5.2. Vai jums ir derīga Los Santos štata A kategorijas vadītāja apliecība? (nav obligāta): Ir. 5.3. Vai jums ir derīga kāda cita apliecība?: Kuģošanas. 6. Sodāmība 6.1. Vai jūs kādreiz esat krimināli sodīts? (pareizo atķeksēt): Jā [x] Nē [ ] 6.2. Ja esat sodīts, tad minēt iemeslu: Ātruma pārkāpšana. 6.3. Vai apzināties, ka darba līguma noteikumu neizpildes gadījumā uzņēmums būs tiesīgs sodīt tevi?: Jā. 7. Motivācijas vēstule 7.1 Kādēļ tieši jūs vajadzētu izvēlēties uz šo vakanci "Rapid Towing" uzņēmumā? ( 130 vārdi minimums): Pašlaik štatā ir ļoti daudz mašīnu, kuras stāv nepareizi noparkotas, vai stāv ceļa vidū traucējot satiksmi, ikdienā pārvietojoties, tās ļoti trauce. Ikdienas darbā man ir ļoti daudz brīva laika, kuru pavadu ļoti nelietderīgi, tā vietā es varētu konfiscēt mašīnas un atbrīvot ielas no tām. Pieredze auto vadīšana man ir liela, ar to problēmu nebūs, ikdienā darbā pārvietojos ar vilcēju ar to esmu uz Tu. Esmu ļoti čakls un atbildīgs par savu darbu, servisa darbā saskaros ar daudziem klientiem, apgrozās lielas naudas summas, nekad nevienu nēēsmu pievīlis. Abas darba vietas varēšu apvienot, bez liekām problēmām, jo tagadējā darbā nodarbojos ar auto tehnisko parametru uzlabošanu un pēdejā laikā klientu skaits ir samazinājies, tāpēc vēlos savu atlikušo darbadienas laiku izmantot lietderīgi iekš Rapid Towing. 8. ((OOC Informācija)) 8.1. UCP Lietotājvārds: Richy 8.2. Vai esi iepriekš veicis RP darbības Rapid Towing (RT) frakcijā? Ja 8.3. Vai esat sodīts Administratīvajā ieslodzījumā (minēt iemeslu)?: Rp Avoid ( apstrīdāma situācija ) 8.4. Iespēja saņemt jaunumus Discord serverī: Ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
edijssnoel Posted February 11, 2022 Share Posted February 11, 2022 Rapid Towing 2022. gada 11. Februāris, Oleg Kozlov, Pateicamies par ieguldīto laiku jūsu pieteikuma veidošanā. Vēlamies jūs informēt, ka jūsu pieteikums uz konfiscētāja vakanci ir ticis izskatīts, tas ir ticis apstiprināts! Ar cieņu, Orlando M. Eaton, Uzņēmuma vadītāja vietnieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts