Green Dean Posted February 11, 2022 Share Posted February 11, 2022 Pieteikuma formāts (( [Rapid Towing] Vārds Uzvārds )) 1. Personas dati 1.1. Vārds: Dean 1.2. Uzvārds: Green 1.3. Dzimums:Vīrietis 1.4. Vecums:24 1.5. Tautība: Latvietis 1.6. Personas kods: 295396-58026 1.7. Deklarētā dzīvesvieta: Los Santos 1.8. Tālruņa numurs:487313 1.9. Iepriekšējā darba vieta: Kompānija ''RSHAUL'' 2. Izglītība 2.1. Izvēlētā vakance (Pieejamās vakances šeit) : Auto konfiscētājs. 2.2. Izglītības iestādes, kuras esat absolvējis (kārtot hronoloģiskā secībā!): Bērnudārzs "Saulīte" Los Santos Pamatskola Los Santos Tehnikums. 3. Iepriekšējā darba pieredze 3.1. Vai iepriekš esat strādājis/-usi uzņēmumā "Rapid Towing" (pareizo atķeksēt)?: Jā [x ] Nē [ ] 3.2. Vai iepriekš esat strādājis/-usi līdzīgā uzņēmumā (pareizo atķeksēt)?: Jā [x ] Nē [x] 5. Apliecību pārbaude 5.1. Vai jums ir derīga Los Santos štata B kategorijas vadītāja apliecība?:Jā. 5.2. Vai jums ir derīga Los Santos štata A kategorijas vadītāja apliecība? (nav obligāta):Nav. 5.3. Vai jums ir derīga kāda cita apliecība?:Nav. 6. Sodāmība 6.1. Vai jūs kādreiz esat krimināli sodīts? (pareizo atķeksēt): Jā [ ] Nē [ x] 6.2. Ja esat sodīts, tad minēt iemeslu:- 6.3. Vai apzināties, ka darba līguma noteikumu neizpildes gadījumā uzņēmums būs tiesīgs sodīt tevi?:Apzinos. 7. Motivācijas vēstule 7.1 Kādēļ tieši jūs vajadzētu izvēlēties uz šo vakanci "Rapid Towing" uzņēmumā? ( 130 vārdi minimums):Es esmu piemērots šim darbam jo esmu pacietīgs esmu arī ar pieredzi esmu strādājis jau dažus gadus atpakaļ, bet aizgāju, jo bija piekasīgs priekšnieks. Es šobrīd esmu gatavs strādāt čakli kā bitīte kā saka un arī neapstāšos pirms nebūšu izdarījis visus darbus līdz galam. Los Santos Konfiscētuvē nostrādāju 3gadus pēc kā es aizgāju, jo iepriekšējais priekšnieks bija uzbāzīgs, piekasīgs, novilka algai ne pa tēmai. Kāpēc vēlējos pie jums pieteikties uz ''LSAK'', jo man draugi slavēja un man teica, lai piesakos un to nenožēlosi. 8. ((OOC Informācija)) 8.1. UCP Lietotājvārds:Pienvedejs 8.2. Vai esi iepriekš veicis RP darbības Rapid Towing (RT) frakcijā? Jā. 8.3. Vai esat sodīts Administratīvajā ieslodzījumā (minēt iemeslu)?: Nēesmu. 8.4. Iespēja saņemt jaunumus Discord serverī: Jā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts