itsssrobby Posted February 12, 2022 Share Posted February 12, 2022 1. Personas dati 1.1. Vārds: Terry 1.2. Uzvārds:Hughie 1.3. Dzimums:Vīrietis 1.4. Vecums:25 1.5. Tautība:AfroAmerikānis 1.6. Personas kods: 130798-21376 1.7. Deklarētā dzīvesvieta: Panopticion Ave Apartment #6 1.8. Tālruņa numurs:412455 1.9. Iepriekšējā darba vieta:Rs Haul , Autobusa šoferis. 2. Izglītība 2.1. Izvēlētā vakance (Pieejamās vakances šeit) : Konfiscētājs 2.2. Izglītības iestādes, kuras esat absolvējis (kārtot hronoloģiskā secībā!): Las Venturas Bērnu Dārzs Las Venturas PamatSkola Las Venturas Tehnikums 3. Iepriekšējā darba pieredze 3.1. Vai iepriekš esat strādājis/-usi uzņēmumā "Rapid Towing" (pareizo atķeksēt)?: Jā [X] Nē [ ] 3.2. Vai iepriekš esat strādājis/-usi līdzīgā uzņēmumā (pareizo atķeksēt)?: Jā [X] Nē [ ] 5. Apliecību pārbaude 5.1. Vai jums ir derīga Los Santos štata B kategorijas vadītāja apliecība?: Jā ir. 5.2. Vai jums ir derīga Los Santos štata A kategorijas vadītāja apliecība? (nav obligāta):Nē 5.3. Vai jums ir derīga kāda cita apliecība?:Motocikla Tiesības 6. Sodāmība 6.1. Vai jūs kādreiz esat krimināli sodīts? (pareizo atķeksēt): Jā [ ] Nē [X] 6.2. Ja esat sodīts, tad minēt iemeslu: 6.3. Vai apzināties, ka darba līguma noteikumu neizpildes gadījumā uzņēmums būs tiesīgs sodīt tevi?:Jā 7. Motivācijas vēstule 7.1 Kādēļ tieši jūs vajadzētu izvēlēties uz šo vakanci "Rapid Towing" uzņēmumā? ( 130 vārdi minimums):Man pavadot šo nelielo laiku šijā skaistajā pilsetā, esmu uzdūries daudziem nepareizi novietotām automašīnām kuras traucē satiksmei un gribētu palīdzēt "Rapid Towing" šīs automašīnas aizvākt no ielām. Es esmu labs kandidāts šim amatam jo es ļoti mīlu katru savu darba vietu un no maza vecuma jau sapratu kad gribēšu strādāt par vilcēju, savas prasmes man iemācija tēvocis kurš mani katru nedēļas piektdienu pēc skolas ņēma līdz uz izsaukumiem un jau tad zināju kad gribēšu līdzināties viņam un tas ir viens no iemesliem kapēc es rakstu šo pieteikumu.Man darbs šijā amatā nav svešs un gribētu strādāt sākt jau kaut šodien. 8. ((OOC Informācija)) 8.1. UCP Lietotājvārds:itsssrobby 8.2. Vai esi iepriekš veicis RP darbības Rapid Towing (RT) frakcijā? Jā bet citos serveros kā: [LomuSpēle un Kickā] 8.3. Vai esat sodīts Administratīvajā ieslodzījumā (minēt iemeslu)?:Nē 8.4. Iespēja saņemt jaunumus Discord serverī: Jā ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
edijssnoel Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 Rapid Towing 2022. gada 16. Februāris, Terry Hughie, Pateicamies par ieguldīto laiku jūsu pieteikuma veidošanā. Vēlamies jūs informēt, ka jūsu pieteikums uz konfiscētāja vakanci ir ticis izskatīts, tas ir ticis noraidīts! Ar cieņu, Orlando M. Eaton, Uzņēmuma vadītāja vietnieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts