Atgriezt naudu par forsēšanas detaļām/ļaut forsēt par brīvu

Filipolv
 Share

Jautājums  

24 members have voted

1. 1. Vai vēlaties saņemt atpakaļ naudu par forsēšanu/iegūt iespēju uzforsēt vienu auto par brīvu, ja reiz administrācija un draugi auto forsē par brīvu?

• Loģiski, ka jā
    • Nē, es jau dabūju detaļas par brīvu

Recommended Posts

Tiem, kas vēl nav lietas kursā, izrādās, ka mūsu VCT komanda ļoti veiksmīgi sev un saviem draudziņiem kā piemēram Oleg Kozlov @Richy(gan jau ievērosiet, ka jauneklim ir ļoooti daudz forsēšanas pieprasījumu forumā) forsē mašīnas, neprasot naudu par detaļām.

Cik ziņo mani cik nu uzticamie avoti, par šo vismaz daļa administrācijas komandas informēta (nav gan info, kurā tieši laika periodā tas noticis, tas gan lietas būtību nemaina), bet nu nekādu dižo reakciju jau nevar sagaidīt, tādēļ demokrātiski jārisina šis jautājums, tādēļ....

IETEIKUMS vai nu atgriezt visiem, kas līdz šim forsējuši un maksājuši par detaļām, naudu VAI ļaut forsēt visiem vienu/divus jaunus auto par brīvu, jo kā nekā tas visiem maksā dārgi $$ un nav solīdi, ja adminu famīlijs var forsēt sev autiņus par brīvu

un, šī gan ir spekulācija, bet pieļauju, ka arī uzvārīties, iztirgojot tos citiem spēlētājiem - 

(parasti izvairos no apsūdzībām, kur pats neesmu redzējis pierādījumus, bet ir arī ziņas, ka tie paši iesaistītie ir spawnojuši auto sev par smieklīgi mazām summām un vēl tamlīdzīgi incidenti. kā jau saka - nav dūmu bez uguns.)

P.s. ka sen izbijis vct ar vismaz kaut kadu kripatinu ticamibas varu teikt, ka tas, protams, ir pilniba saprotams, ka dazhreiz administracija sev piepalidz un kko sataisa smukak, bet tomer shitas jau ir nekaunigi pat peec taadiem standartiem. / Ar cieņu Jūsu friendly neighbourhood shit-stirrer

P.p.s. un legal disclaimer, ka es pats auto neforseju, tapec man tas isti neko dzive nemaina, bet vct but man nav laika, tādēļ šis ir tīri shit-stirring nolūkos

Edited by Filipolv

1 minute ago, Filipolv said:

Cik ziņo mani cik nu uzticamie avoti, par šo visa administrācijas komanda informēta

Kā jau standartiņš, atkal tiek teikts, ka VISA administrācijas komanda ir tajā iesaistīta/to zin, utml. Es, piemēram, par to neko nezinu, neesmu VCT un man auto forsēšana neinteresē, kā arī to lauciņu nepārvaldu.

Bet ja tas, ko tu saki, ir taisnība, tad nu gan tas ir pamatīgs fuj.

Just now, xXWiliams said:

Kā jau standartiņš, atkal tiek teikts, ka VISA administrācijas komanda ir tajā iesaistīta/to zin, utml. Es, piemēram, par to neko nezinu, neesmu VCT un man auto forsēšana neinteresē, kā arī to lauciņu nepārvaldu.

Bet ja tas, ko tu saki, ir taisnība, tad nu gan tas ir pamatīgs fuj.

te bez fake news, tāpēc posts attiecīgi editots

Es no sava skatpunkta kā viens no administrācijas locekļiem, gribu pateikt, ka es personāli neesu ne redzējis kaut kur admin čatā iet runa par detaļām, ne pats esmu dabūjis detāļas untml.. Teikšu godīgi, man tiešām neinteresē forsēšana un tās mašīnas. Iedosi man ātru mašīnu, būšu laimīgs, bet pats varu teikt, ka neko neesu redzējis. 

Ja tā arī dara kā saki, tad teiktu tā... 

Visi kas ir iesaistīti, spēlētāji vai administrācijas locekļi, ir jātiek sodītiem, spēlētājiem smags ajail un administrācijas locekļiem vai nu amats nost vai tiek piešķirts liels sodu punktu skaits. Neuzskatu, ka tas ir normāli, ka sāk forsēt savējiem, ko pa brīvu, saprotu vienu mašīnu vai kādu atlaidi iedot ik pa laikam, bet ja tiešām tie visi 50 forsējumi ir veikti pa brīvo, tad tiešām jākaunas...

Lai veicas kādam detektīvam šo izmeklēt (pizdi)

15 minutes ago, Filipolv said:

Tiem, kas vēl nav lietas kursā, izrādās, ka mūsu VCT komanda ļoti veiksmīgi sev un saviem draudziņiem kā piemēram Oleg Kozlov @Richy(gan jau ievērosiet, ka jauneklim ir ļoooti daudz forsēšanas pieprasījumu forumā) forsē mašīnas, neprasot naudu par detaļām.

Pirms gudri dirs varbūt noskaidro cik patiesa ir tava iemestā informācija ??

Gudrajiem dirsējiem katram privāti varu nosūtīt charity SSus/logfailus par katru PRIVATO noforsēto auto.

+ @Aqua sūta SSus ar /charity @Olbiss

Runājot par autoplaci, viena forsēta mašīna kura tikai nopirkta forsēta viņa ir seeen atpakaļ pie @Iced, pārējas visas ir stoki, bet tev jau no malas labāk redzēt.

Edited by Richy

4 minutes ago, Richy said:

Pirms gudri dirs varbūt noskaidro cik patiesa ir tava iemestā informācija ??

Gudrajiem dirsējiem katram privāti varu nosūtīt charity SSus/logfailus par katru PRIVATO noforsēto auto.

+ @Aqua sūta SSus ar /charity @Olbiss

Runājot par autoplaci, viena forsēta mašīna kura tikai nopirkta forsēta viņa ir seeen atpakaļ pie @Iced, pārējas visas ir stoki, bet tev jau no malas labāk redzēt.

tikai atreferēju dzirdēto. tā kā tu 2min laikā 4x frantically editoji postu, es pienemsu, ka viss tevis teiktais ir patiesiba.

Kinda funny, pacelt tādu tēmu bez nekādiem pierādījumiem uz baumu pamata. Visām auto detaļām /charity taisa vai nu detaļas pasūtītājs vai aqua, ko varētu gandrīz 100% gadījumu pierādīt, jo lielākā daļa ir noscreenoti. 

Un, protams, neizteiksimies par tevi un tavu veco forsēšana sistēmu, kur forsējāt tikai jūsu f3 un naudu sev stūmāt kabatā.

Anyway, nākamreiz, ja pacel tādu traci, noliec uz galda pierādījumus ;)

11 minutes ago, Alex said:

Kinda funny, pacelt tādu tēmu bez nekādiem pierādījumiem uz baumu pamata. Visām auto detaļām /charity taisa vai nu detaļas pasūtītājs vai aqua, ko varētu gandrīz 100% gadījumu pierādīt, jo lielākā daļa ir noscreenoti. 

Un, protams, neizteiksimies par tevi un tavu veco forsēšana sistēmu, kur forsējāt tikai jūsu f3 un naudu sev stūmāt kabatā.

Anyway, nākamreiz, ja pacel tādu traci, noliec uz galda pierādījumus ;)

Uzreiz deflection. Ticēšu Tev uz vārda, Admin Inc. (dalībnieku sarakstā pats Richy, Aqua, un Olbiss, ko pieminēja Richy) vadītāj, bet nepārmet man par pierādījumu neesamību, ja pats izsaki dumjus apgalvojumus. Nez kā var kaut ko sastumt sev kabatā, ja manos laikos viss stāvēja uz F3 tieši šāda iemesla dēļ, lai varētu redzēt ko, kurš, kad un cik, no kura pats Lights noņēma visu tad, kad kāds līdzīgas stulbības iedomājās. 

P.s. Šis gan off-topic, bet vispāŗ, ja reiz jaut. pacēli, to naudu, ko mēs pirms restarta gan, kad biju admins, gan arī, kad nebiju, pelnījām ar mašīnu flippošanu/rpošanu 1000+h laikā un beigās iztērējām +-600k, lai uzbūvētu racetrack. AFAIK Jums gan arī tāda privilēģija par brīvu, lai gan es par to nepārmetu, jo, ja tas tiktu izmantots, lai rīkotu pasākumus n stuff un veidotu interesantu RP, būtu nice, bet.. ai, ble, tomēr sanāca pārmest, jo ņihuja tur nenotiek.

Edited by Filipolv

pirms 3 minūtēm , Filipolv rakstīja:

Uzreiz deflection. Ticēšu Tev uz vārda, Admin Inc. vadītāj, bet nepārmet man par pierādījumu neesamību, ja pats izsaki dumjus apgalvojumus. Nez kā var kaut ko sastumt sev kabatā, ja manos laikos viss stāvēja uz F3, lai varētu redzēt ko, kurš, kad un cik, no kura pats Lights noņēma visu tad, kad kāds līdzīgas stulbības iedomājās. 

tieši tā, STĀVĒJA UZ TAVA F3. Man nav, ko slēpt, manas rokas ir tīras un neko ne pa tēmu neesmu forsējis, jo ar to nodarbojas pārsvarā aqua (ir pāris izņēmumi kuros es nosēdināju auto, lai aqua mazāk darba). Un par spawnošanu arī runājot, kopš esmu ienācis VCT kā auto pieprasījumu izskatītājs, neesmu ne reizi spawnojis auto par zemāku nekā vehlib cenu. Un turpmākajā diskusijā ar Rauduļi Corp. neiesaistīšos. Cya

Just now, Alex said:

tieši tā, STĀVĒJA UZ TAVA F3. Man nav, ko slēpt, mamas rokas ir tīras un neko ne pa tēmu neesmu forsējis, jo ar to nodarbojas pārsvarā aqua (ir pāris izņēmumi kuros es nosēdināju auto, lai aqua mazāk darba). Un par spawnošanu arī runājot, kopš esmu ienācis VCT kā auto pieprasījumu izskatītājs, neesmu ne reizi spawnojis auto par zemāku nekā vehlib cenu. Un turpmākajā diskusijā ar Rauduļi Corp. neiesaistīšos. Cya

Nezinu, ko centies pateikt ar to, varbūt atkal kaut kas pa bmw e36>dodge hellcat līniju, bet nu es arī Tevi par neko nevainoju.

32 minutes ago, Filipolv said:

Cik ziņo mani cik nu uzticamie avoti, par šo vismaz daļa administrācijas komandas informēta (nav gan info, kurā tieši laika periodā tas noticis, tas gan lietas būtību nemaina), bet nu nekādu dižo reakciju jau nevar sagaidīt, tādēļ demokrātiski jārisina šis jautājums, tādēļ....

IETEIKUMS vai nu atgriezt visiem, kas līdz šim forsējuši un maksājuši par detaļām, naudu VAI ļaut forsēt visiem vienu/divus jaunus auto par brīvu, jo kā nekā tas visiem maksā dārgi $$ un nav solīdi, ja adminu famīlijs var forsēt sev autiņus par brīvu

un, šī gan ir spekulācija, bet pieļauju, ka arī uzvārīties, iztirgojot tos citiem spēlētājiem - 

(parasti izvairos no apsūdzībām, kur pats neesmu redzējis pierādījumus, bet ir arī ziņas, ka tie paši iesaistītie ir spawnojuši auto sev par smieklīgi mazām summām un vēl tamlīdzīgi incidenti. kā jau saka - nav dūmu bez uguns)

P.s. ka sen izbijis vct ar vismaz kaut kadu kripatinu ticamibas varu teikt, ka tas, protams, ir pilniba saprotams, ka dazhreiz administracija sev piepalidz un kko sataisa smukak, bet tomer shitas jau ir nekaunigi pat peec taadiem standartiem. / Ar cieņu Jūsu friendly neighbourhood shit-stirrer

P.p.s. un legal disclaimer, ka es pats auto neforseju, tapec man tas isti neko dzive nemaina, bet vct but man nav laika, tādēļ šis ir tīri shit-stirring nolūkos

Pag, pag a kad tu ar Kubīti ko tādu dariji, nē, nē viss ir legit un tagad kad atkal nav, kas pēc jūsu plāna atkal sākat vainot mūs. Kaut kur redzēts stāsts izklausās. Mybe pietiek?

čau @Filipolv kā iet? kā jūties? skatos nedaudz esi uzkarsis, labi...
Katra diena kā pārsteigums, kopš esmu vtc satatusā katra diena ar pārsteigumiem pilna.
Nu tad reku šeku filipo nāk, protams ko tad citu viņš varētu izdomāt, ka aqua ar alex stumj naudu sev kabatā, pērk krutus vāģus utt.
Runājot par krutiem vāģiem, cik man tādu ir? neesi jau uzprasījis kādam adminam lai /check uztaisa uz manis?
Tiešām ir funny kā tu apvaino citus uz aizdomu pamata, bet kur ir pierādījumi? Jo man tādi ir daudz :)
Neņem ļaunā, ņem pierādījumos: image.png.418b70c1e154fa6e3ea888d405f12da0.pngimage.png.c83abae38cb70b859c6614e5b374d3df.pngimage.png.acc8930199c485fe1ef546ff5b6ea510.pngimage.png.c815d4db51e53485af3067b459cdfe2c.pngimage.png.07443b4d0c74781a75582915f27b0ba1.pngimage.png.0af8adbfccd0ed2169722d4ed8949b52.pngimage.png.df53def65ca377d3b5e2428ac7e30edd.pngimage.png.6eb50e7efc8c811d20af565a4704897f.pngimage.png.18a5ad3536ffe8c56983be01edcf7e03.png

MAN IR VĒL...

15 minutes ago, JayJ said:

Pag, pag a kad tu ar Kubīti ko tādu dariji, nē, nē viss ir legit un tagad kad atkal nav, kas pēc jūsu plāna atkal sākat vainot mūs. Kaut kur redzēts stāsts izklausās. Mybe pietiek?

kas ir jūs

15 minutes ago, Aqua said:

fake news after all, sorry dzheki, krize noversta,  esam sanemushi 9/~80 (ja skaita tikai piepras. kas no "jūs" ir ielikti forumā) screenshot, vienradzhu shokolades churas un varaviksnes playhard pasaule ir atgriezushas.

Edited by Filipolv

pirms 4 minūtēm , Deffender rakstīja:

sost ar adminu poweru, kape alex frakcija kipa razo metala pacelajus /addramp ?? un uzstada tos citiem 

Parādi cik cilvēkiem mēs esam uzstādījuši un cik nopelnījuši? :D Jo man laikam kontā caurums, ka tā nauda garām aizlidojusi.

20 minutes ago, Deffender said:

sost ar adminu poweru, kape alex frakcija kipa razo metala pacelajus

Neviens neliedz tadu rp atveidot citiem, kopš tās idejas, uzstādīts reālam spēlētājam ir tikai 1 pacēlājs, admini tāpat viņus liek kam un kad grib, neisaistot mūs.

image.png.e44119bc37659050f7f9baf27cc3c42d.pngimage.png.f47c6ae71cdfbea61b07cbf7f47c6078.pngimage.png.19a1dc810e3172d99d54c6de8e8dde48.pngimage.png.84469ac82b3adb83079bb365567bb8bf.pngimage.png.2c18a7e0f94661937902d0cbcd4af658.pngimage.png.64f19f1e74237fb27401fc8b4fe74fa1.pngimage.png.005bb6a89a907d336039eb027cbf0de1.pngimage.png.09acc9b276c46c0baa58082948467c29.pngimage.png.f75a8faa66839589686532b1ed1962e3.pngimage.png.fa0d846b7873159087317727d31e968b.pngimage.png.b2fff4cbf50eed22b8fb2ad349035f14.pngimage.png.6c4c4f1b2cef945a5b80a620b56ece5d.pngimage.png.84203647e7471034f3a16a74d0112af6.pngimage.png.9bbc4ff84677d8f8ab1f6d45038d508d.pngimage.png.c5e2b20e83f900196d9e7f83ed422fdf.pngimage.png.0112d46280f4495d3bb22b40adb04ea9.pngimage.png.ab906b6619d89caed5fb1c12c92a3876.png

Skatoties uz šitiem /charity saprotu, ka man ir papisusies vēl viena zonda ? ( tie vēl nav visi starp 200 konfisceto sudu SSiem atrast kaut ko ir sarežģit, kā arī daudzi netiek skrīnoti jo vienmēr administrācijai var pajautāt vai tiešam esmu nometis /charity, kā arī DRAUGU forsētie auto bieži vien nauda tiek nomesta no viņu puses, man viņu nemaz nesaņemot )

#Paraudi

Edited by Richy

Atkal raudulim kaut kas nepatīk.

Bez kaut kādiem pierādījumiem bez nekā.

@Richy aizvainot par to ka viņš ir aktīvs un viņam ir forsa spējas ? 

Nu klasiskais latvietis, nedod ēst, bet galvenais nodirst citu.

Gan jau adminiem un VTC jālemj, lai tev piešķir admin++ un VTC vietu par to ka tu patstāvīgi raudi.

@FilipolvIzaudz vien. Gribi forsēt auto, piesakies uz spējām nevis raudi un apvaino citus, ka visi ir neģēļi un slikti puikas, jo tev nav tas, kas ir viņiem.

4 minutes ago, Kitajoza07 said:

Gan jau adminiem un VCT* jālemj, lai tev piešķir admin++ un VCT* vietu par to ka tu pastāvīgi* raudi.

@FilipolvIzaudz vien. Gribi forsēt auto, piesakies uz spējām nevis raudi un apvaino citus, ka visi ir neģēļi un slikti puikas, jo tev nav tas, kas ir viņiem.

Tu varētu vismaz līdz galam izlasīt main postu, bet nu labi. Cik vel parstavji no tava f3 iekomentes (un man saka, ka es iekarsu smh)

Edited by Filipolv

pirms 2 minūtēm , Filipolv rakstīja:

Tu varētu vismaz līdz galam izlasīt main postu, bet nu labi. Cik vel parstavji no tava f3 iekomentes :kekw:

šo tēmu varēji necelt, paskatoties kā sūdzības ucp rakstat, situācija starp adminu un 1 spēlētāju no watsoniem...
Bet nē, jūs pievienosiet vēl 3 spēlētājus lai var piedrukāt pilnu un admins nespēj atbildēt katram no jums.

4 minutes ago, Aqua said:

šo tēmu varēji necelt, paskatoties kā sūdzības ucp rakstat, situācija starp adminu un 1 spēlētāju no watsoniem...
Bet nē, jūs pievienosiet vēl 3 spēlētājus lai var piedrukāt pilnu un admins nespēj atbildēt katram no jums.

nezinu kāds tam sakars ar šo, bet tgd jau twitter #NATO hashtag vibe2l3KXVQ.png

Edited by Filipolv

pirms 5 stundām , Aqua rakstīja:

Katra diena kā pārsteigums, kopš esmu vtc satatusā katra diena ar pārsteigumiem pilna.
Nu tad reku šeku filipo nāk, protams ko tad citu viņš varētu izdomāt, ka aqua ar alex stumj naudu sev kabatā, pērk krutus vāģus utt.
Runājot par krutiem vāģiem, cik man tādu ir? neesi jau uzprasījis kādam adminam lai /check uztaisa uz manis?
Tiešām ir funny kā tu apvaino citus uz aizdomu pamata, bet kur ir pierādījumi? Jo man tādi ir daudz :)
Neņem ļaunā, ņem pierādījumos: image.png.418b70c1e154fa6e3ea888d405f12da0.pngimage.png.c83abae38cb70b859c6614e5b374d3df.pngimage.png.acc8930199c485fe1ef546ff5b6ea510.pngimage.png.c815d4db51e53485af3067b459cdfe2c.pngimage.png.07443b4d0c74781a75582915f27b0ba1.pngimage.png.0af8adbfccd0ed2169722d4ed8949b52.pngimage.png.df53def65ca377d3b5e2428ac7e30edd.pngimage.png.6eb50e7efc8c811d20af565a4704897f.pngimage.png.18a5ad3536ffe8c56983be01edcf7e03.png

MAN IR VĒL...

es arī varu uz localhost servera uztaisīt tādus screenus

Sorry par Double Post, bet es vsp nesaprotu, naxuyam playhard forsēšanas sistēmas turās uz tāda sūda kā /editveh utt? Kur pazuda kādreizējā forsēšanas sistēma vecā? ar itemiem, tas būtu daudz godīgāk pret visiem, ne vct, ne ad varētu izmantot a power un saviem čomiem, bet nu visiem nāktos pirkt katram priekš sevis un jāmeklē mehi, lai tos uzstādītu.

Katrs uzlabojums mainītu kādu specifikāciju vienādi, nevis VCT tur kādam uzliek acceleration +1, kādam izdomā uzlikt +5, un tā ar visu pārējo, reāli, katram forsam būtu savs value, un tad arī spēlētāji redzētu reāli, kas tieši ir uzlabots/forsēts transportlīdzeklim.

Lūk labs piemērs mana kādreizējā KI*K servera skūlera veidotā forsēšanas sistēma.

• OwenS locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share