Atgriezt naudu par forsēšanas detaļām/ļaut forsēt par brīvu

Filipolv
 Share

Jautājums  

24 members have voted

1. 1. Vai vēlaties saņemt atpakaļ naudu par forsēšanu/iegūt iespēju uzforsēt vienu auto par brīvu, ja reiz administrācija un draugi auto forsē par brīvu?

• Loģiski, ka jā
    • Nē, es jau dabūju detaļas par brīvu

Recommended Posts

pirms 26 minūtēm , Danex rakstīja:

Sorry par Double Post, bet es vsp nesaprotu, naxuyam playhard forsēšanas sistēmas turās uz tāda sūda kā /editveh utt? Kur pazuda kādreizējā forsēšanas sistēma vecā? ar itemiem, tas būtu daudz godīgāk pret visiem, ne vct, ne ad varētu izmantot a power un saviem čomiem, bet nu visiem nāktos pirkt katram priekš sevis un jāmeklē mehi, lai tos uzstādītu.

Katrs uzlabojums mainītu kādu specifikāciju vienādi, nevis VCT tur kādam uzliek acceleration +1, kādam izdomā uzlikt +5, un tā ar visu pārējo, reāli, katram forsam būtu savs value, un tad arī spēlētāji redzētu reāli, kas tieši ir uzlabots/forsēts transportlīdzeklim.

Lūk labs piemērs mana kādreizējā KI*K servera skūlera veidotā forsēšanas sistēma.

sistēma kura pilna ar backdooriem? xddddd danex kapec tu vispar raksti.

pirms 2 minūtēm , Aqua rakstīja:

sistēma kura pilna ar backdooriem? xddddd danex kapec tu vispar raksti.

Kāds sakars? Saproti vispār pats ko uzrakstīji? saproti kas ir backdoori? paskaidro tad umņik, ja nav ko rakstīt, tad nekomentē, jo vienīgais ko tu proti serverī darīt ir tajā ienākt.

Kas ir, baidies papist labu iespēju ko izmantot savā labā.

Edited by Danex

pirms 8 stundām , Danex rakstīja:

Sorry par Double Post, bet es vsp nesaprotu, naxuyam playhard forsēšanas sistēmas turās uz tāda sūda kā /editveh utt? Kur pazuda kādreizējā forsēšanas sistēma vecā? ar itemiem, tas būtu daudz godīgāk pret visiem, ne vct, ne ad varētu izmantot a power un saviem čomiem, bet nu visiem nāktos pirkt katram priekš sevis un jāmeklē mehi, lai tos uzstādītu.

Katrs uzlabojums mainītu kādu specifikāciju vienādi, nevis VCT tur kādam uzliek acceleration +1, kādam izdomā uzlikt +5, un tā ar visu pārējo, reāli, katram forsam būtu savs value, un tad arī spēlētāji redzētu reāli, kas tieši ir uzlabots/forsēts transportlīdzeklim.

Lūk labs piemērs mana kādreizējā KI*K servera skūlera veidotā forsēšanas sistēma.

Kā tā var būt laba sistēma, ja jebkurš lowaks var ieiet veikalā un nopirkt pa 40k pliku twin turbo, piebraukt pie sava čomiņa, kas iekāps auto un uzklikšķinās uz detaļas, tadejādi noforsējot? Nemaz neskatoties uz to, ka dažādi auto ar dažādiem motoriem un ne kuram katram var uzlikt vispār tādu twin turbo.

Un ja tu domā, ka kādam nav ko darīt un ies taisīt fake screenus ar charity, tad, sorry,  tu esi mentāli apdalīts.

Un uzdirst aquai par to, ka māk tikai ienākt serverī ir smieklīgi, ja tu pats gandrīz katru dienu prasi kādam, lai pārdod IC naudu. Vienkārši shush, neko jēcīgu tu nepasaki.

Džeki atdziestiet šīs domstarpības var novērst ja VTC līdera darbības būs atvērtas un tās varēs apskatīt jebkurš lietotājs... Es piemēram neredzu nevienu iemeslu kāpēc būtu jātic vienai vai otrai pusei, /charity screeni neko nepierāda...

Caurskatāmība būtu laba lieta, izveidot UCP sadaļu ar izmainītajiem transportlīdzekļiem un klāt rakstīt cik iztērēts, pievienojot screenshots ar charity. Un svarīgākais lai šo sarakstu var redzēt visi lietotāji, nevis noslēgts VIP personu loks kā ir ierasts šajā komūnā.  Ja kādam liekas ka tas varētu radīt problēmas ar RP godīgumu, tad piedāvāju nerādīt visiem automašīnas ID rādīt tikai tās numurus, ID redz tikai īpašnieks un admini. Un attiecīgi sarakstā ievietot auto ID un to kas ir uzlabots, parādot detaļu cenu un skrīnu ar /charity.

@Danex problēma tavā idejā tieši ir tas ka turbīna dos vienu un to pašu acerelation visiem, kad dzīvē tā nav. Ja atrisināt šo tad pricipā atbalstu itemi arī atrisinātu.

nu nez, es pasūtu visu lai uzlabo man turning radiusu, bet atpakaļ saņemu atbildi, ka tas tik leņki izmaina un pielietojuma 0

Man ieteikums ir tāds, ka vajag pie forsēšanas atskaitēm pielikt extra punktu kur ir ss par to cik nosūtīts uz /charity, jo realitātē mēs arī zinam cik mēs samaksājam gan par detaļām, gan par darbu.
Šobrīd tajā imo nav loģikas, jo personīgi samaksāju 10k, lai uzlabotu visus inside motora fufeļus, bet tajā pašā laikā 30k par superchargeru kaut tajā “detaļu saitē” maksā viņš 7k, tad ej un lauz galvu domājot cik daudz darba, laika prasa izjaukt motoru un uzstādod uzlabotus sīkumu un cik daudz uzlikt vienu lielu superchargeru. Ja būtu reālās cenas no tā saita, tad forsēšana lai dabūtu 20km/h nu neizmaksā 70k

Edited by edijssnoel

1 hour ago, edijssnoel rakstīja:

nu nez, es pasūtu visu lai uzlabo man turning radiusu, bet atpakaļ saņemu atbildi, ka tas tik leņki izmaina un pielietojuma 0

Man ieteikums ir tāds, ka vajag pie forsēšanas atskaitēm pielikt extra punktu kur ir ss par to cik nosūtīts uz /charity, jo realitātē mēs arī zinam cik mēs samaksājam gan par detaļām, gan par darbu.
Šobrīd tajā imo nav loģikas, jo personīgi samaksāju 10k, lai uzlabotu visus inside motora fufeļus, bet tajā pašā laikā 30k par superchargeru kaut tajā “detaļu saitē” maksā viņš 7k, tad ej un lauz galvu domājot cik daudz darba, laika prasa izjaukt motoru un uzstādod uzlabotus sīkumu un cik daudz uzlikt vienu lielu superchargeru. Ja būtu reālās cenas no tā saita, tad forsēšana lai dabūtu 20km/h nu neizmaksā 70k

es pat zinu ka tu runā par savu escalade vai suburban, neatceros kas tev tur bija...
Loģiski ka viņam tas boost nebūs tāds kā vieglajām mašīnām, un dzīvē reti kurš vispār šādus mamutus tūnē priekš jaudas..

Tie piedāvājumi ir lieki un nedaudz smieklīgi, un apsūdzība pret visu administrāciju arī ir nevietā.
Atzīšos, pats ar VCT ne ar vehlibu ne to vadošo komandu neesmu apmierināts, reizēm pat loģiskas zināšanas
par automašīnu modeļiem, izlaiduma gadiem un dzinējiem ir ļoti apšaubāmas, bet tur cita politika..

Diez vai būs iespējams organizēt bezmaksas forsēšanas, neticu, bet gribētu lai to izskata servera īpašnieks
un soda vai atrisina problēmu ar VCT un personas kas saņēmušas negodīgus bonusus..
Kaut kas tajā sfērā nav riktīgi.. (Ar serverī notiekošo)

P.S. Un pietiks ar diskusijām un savstarpēju problēmu risināšanas iekš tēmas. Tā mēs sabiedrības viedokli neredzēsim..

42 minutes ago, Aqua said:

es pat zinu ka tu runā par savu escalade vai suburban, neatceros kas tev tur bija...
Loģiski ka viņam tas boost nebūs tāds kā vieglajām mašīnām, un dzīvē reti kurš vispār šādus mamutus tūnē priekš jaudas..

negāja runa tikai par to cik jaudu iegūst, tas tik piemēra pēc bija, bet par tām brīžiem neloģiskajām cenām, ja jau pamatojaties uz tiem saitiem. Un ja jau pieminēji jaudu - tajā pašā laikā jexa auto, kur iegrūdis nu anormāli daudz iekšā - aizved pasakot “pārčipo, lai vairāk low end jauda esot” pēc forsēšanas līdz 120 izmaiņas nekādas, bet topspeed 30km/h noņemti.

Un runājot par suburbanu - varu izlemt ko vien un kā gribu, lai meistars veido manu auto, nevis pieņemt domu “oj dzīvē neviens to nedara kāpēc tad man tā viņam taisīt” Prasu IC - izravē man visus lieko no salona atbilde bija “nav jēgas, neko nedos” kaut tur ir noteikti daudz lieki kg iekšā.

pirms 3 minūtēm , edijssnoel rakstīja:

negāja runa tikai par to cik jaudu iegūst, tas tik piemēra pēc bija, bet par tām brīžiem neloģiskajām cenām, ja jau pamatojaties uz tiem saitiem. Un ja jau pieminēji jaudu - tajā pašā laikā jexa auto, kur iegrūdis nu anormāli daudz iekšā - aizved pasakot “pārčipo, lai vairāk low end jauda esot” pēc forsēšanas līdz 120 izmaiņas nekādas, bet topspeed 30km/h noņemti.

Un runājot par suburbanu - varu izlemt ko vien un kā gribu, lai meistars veido manu auto, nevis pieņemt domu “oj dzīvē neviens to nedara kāpēc tad man tā viņam taisīt” Prasu IC - izravē man visus lieko no salona atbilde bija “nav jēgas, neko nedos” kaut tur ir noteikti daudz lieki kg iekšā.

Jexam vispār tika pateikts, kad ātrāks nebūs ja nu tur neliec jaunu motoru utt.
par tevi runājot es nezinu ko mehāniķis tev ir teicis, bet nu es nekad neesmu teicis, kad tas neko nedos.

On 2022.02.26. at 09:09, Alex rakstīja:

Kā tā var būt laba sistēma, ja jebkurš lowaks var ieiet veikalā un nopirkt pa 40k pliku twin turbo, piebraukt pie sava čomiņa, kas iekāps auto un uzklikšķinās uz detaļas, tadejādi noforsējot? Nemaz neskatoties uz to, ka dažādi auto ar dažādiem motoriem un ne kuram katram var uzlikt vispār tādu twin turbo.

Un ja tu domā, ka kādam nav ko darīt un ies taisīt fake screenus ar charity, tad, sorry,  tu esi mentāli apdalīts.

Un uzdirst aquai par to, ka māk tikai ienākt serverī ir smieklīgi, ja tu pats gandrīz katru dienu prasi kādam, lai pārdod IC naudu. Vienkārši shush, neko jēcīgu tu nepasaki.

ko tu tagad te dirs perdeli? kā nevar pievienot turbīnu jebkurai mašīnai? tagad ir 21 gadsims un ir izdomāts jebkas, ja pat žiguļiem liek turbīnas, domā kaut kādam V8 vai dīzelim to nevar izdarīt? nesāc runāt labāk par lietām kur tev sajēgas nav nekādas labi?

Otrā lieta.. Tev pis vispār kāda sistēma? kam pis tas lielais erpē kad forsē mašīnu? ērtāk būtu nopirkt forsējumu un uzlikt to ar mehu, tagad jau problēma ir Jūsos, kam izsniedzat meha spējas, nejau spēlētāju vaina, mēs neizsniedzam lowakiem spējas, kas dara bez rp.

Un kad es prasu? kaut kur ir teikts ka tas ir aizliegts? :D 

pirms 22 minūtēm , Danex rakstīja:

ko tu tagad te dirs perdeli? kā nevar pievienot turbīnu jebkurai mašīnai? tagad ir 21 gadsims un ir izdomāts jebkas, ja pat žiguļiem liek turbīnas, domā kaut kādam V8 vai dīzelim to nevar izdarīt? nesāc runāt labāk par lietām kur tev sajēgas nav nekādas labi?

Otrā lieta.. Tev pis vispār kāda sistēma? kam pis tas lielais erpē kad forsē mašīnu? ērtāk būtu nopirkt forsējumu un uzlikt to ar mehu, tagad jau problēma ir Jūsos, kam izsniedzat meha spējas, nejau spēlētāju vaina, mēs neizsniedzam lowakiem spējas, kas dara bez rp.

Un kad es prasu? kaut kur ir teikts ka tas ir aizliegts? :D 

aiz-pis žaunu Danex, aizej labāk sievai nopērc puķes un bērnam dāvanu, nevis tēlo internetā lielo klaviatūras kareivi. 

Un jā, tiešām piš kāda ir sistēma, jo paskatoties uz tavu bijušo kruto spērienu, neko vairāk par lowaku serveri nevar saskatīt, viss ir uztaisīts tā, lai varētu uzfermot naudu un uzforsēt auto, kas rezultē restartos ik pēc pus gada, ja ne pat ātrāk.Runa ir par to, ka tajā sistēmā var jebkādus upgrade uzlikt jebkādam auto, kas neveido vispār nekādu loģiku. Cik ilgi tev tas žigulis vilks, ja tu viņam bez nekādas motora pārbūves uzmetīsi twin turbo?

Ja tu kaut reizi būtu izlasījis noteikumus, tad arī zinātu, ka IC lietu pirkšana par OOC naudu ir banojama :) Nemaz nebrīnos, ka LightScribe ir tevi nobloķējis visur.

Cirks aizbrauca, klauni palika...

Pietiks te riet vienam uz otru, ja tiešām kāds kādam forsē kaut ko par skaistām acīm pierādījumus galdā, iekš reālas sūdzības. Topic ne kas vairāk, kā naida kurināšana. 

@Danexpalūgšu par savu spērienu te nemaz labāk nerakstīt, tas nebija serveris. Un, kā tu vari teikt mans, ja tu tur vairāk par sarkano krāsu ne kas nebiji.

• OwenS locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share