airdox Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 Vārds, uzvārds: Jay Walker Telefona numurs: 792300 E-pasts: [email protected] Adrese: Pasadena BLVD #10 Garāža Ziņojuma iemesls (atbilstošo pasvītrot): Vispārīgs ziņojums / Zādzība / Transporta jautājums Ziņojuma izklāsts: Tātad, es strādāju "Watson Corp" kur esmu preču piegādātajs un trīs nedēļas kārtīgi strādāju pievedu preces, bet organizācijas īpašnieks, tikai saņem naudu un man nemaksā algu. Esmu ļoti daudz reizes rakstijis viņam, bet viņš izliekas, ka nav redzējis. Kad jautāju par citām lietām, viņš atbild. Pierādījumi (ja tādi ir): Pierādijumi, ka esmu erpojis: ^^ Šeit naudas pieprasijumi, par tām trīs nedēļām. https://imgur.com/a/lujvWgf <--- Rekur pierādijumi, ka neesmu saņēmis neko no "Watson Corp" jau ilgu laiku un ka erpoju pie viņiem par brīvo. ( Tur nevar zemāk par 10 aprīli iet, bet ja admins apskatīsies, var redzēt, ka tur nav nekas maksāts ) Piezīmes: Es vēlos saņemt visu naudu, kas tika iedota tajās nedēļās kad es strādāju, jo tā būs, kā alga, gan būs kā apmaksa par sagādātajām problēmām, jeb nevarēju apmaksāt nodokļus. Datums: 06/06/22 Paraksts: J.W rodzeris, lohans, xXToster1s and 3 others 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXToster1s Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 XDDDDDD, irl dzive ari pastav, tapat te viss ir dead airdox 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubitis Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 (edited) xD tur vel kads spele? Nem Edited May 11, 2022 by Kubitis airdox 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts