Guest Posted January 28, 2015 Tātad ,kā jau pēc virsraksta noprotam Playhard ir nepieciešams jauns banneris un logo. Tātad par banneri - *Izmēri 468x60 , *Obligāti .GIF formātā *Obligāti jāiekļauj tēma - MTA & CS 1.6 ( Vai arī atsevišķi MTA un atsevišķi CS 1.6 , bet tad ir nepieciešami divi banneri,katrai tēmai ) *Mazais Banneris kurā ir iekļauta tēma - CS 1.6 & Playhard , tā izmēri ir 88x53 Par logo - ir nepieciešami divu lielumu logo ( salīdzināšanai ) *Izmēri vienam logo ne lielāki kā 250x100 *Lielajam logo , jeb 'Header' izmēri aptuveni varētu būt 990x150 , te izmēri var arī atšķirties ,bet nevajag pārāk pārspīlēt ar augstumu. *Protams par šo visu pienāksies arī neliela pateicība no Playhard adminstrācijas : 150 INaudiņas un 300 reputācijas punkti forumā, Member Title pēc savas izvēles. *Balvu fonds iespējams tiks papildināts un tiks apbalvoti trīs labākie darbi. *Visiem failiem .PSD obligāts ,bet to nevajag ievietot šeit ,ja būs nepieciešams tad PM. Share this post Link to post Share on other sites
Melnraksts 1400 Posted January 28, 2015 Pamēģināju, taisīšu vēl. 1 Wolf reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
TROPS::420 9 Posted January 28, 2015 (edited) Vai esi droš par izmēriem? Lielā bannera izmēri parasti ir 468x60, bet mazā 88x31. :: Banner 468x60 v.1 :: MTA Banner 468x60 v.1 :: Logo v.1:: Logo v.2 :: SmallBanner v.1:: SmallBanner v.2 Edited January 28, 2015 by Kindom Jā, es jau izlaboju , ir 468x60 , bet par mazo neesmu tik drošs . Man vairāk šķiet ,ka 88x53 2 Mo Chill and Wolf reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
ajkraftons 0 Posted January 28, 2015 (edited) 920 x 150 ? Edited January 28, 2015 by Kumariks Nu par to CS:GO , te itkā ir 1.6 ;d 2 Mo Chill and Wolf reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
TROPS::420 9 Posted January 28, 2015 edited.Iepriekš tās līnijas izskatījas labāk, bez border. Principā pie fonta derētu piestrādāt, 1 Wolf reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Reynold 392 Posted January 28, 2015 Nu lūdzu.Mans logo piedāvājums.Ar kontūrām baigā ņemšanās.Nesanāca kā biju iecerējis. 3 Mo Chill, Vamos and Wolf reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Markella 281 Posted February 1, 2015 Nu lūdzu.Mans logo piedāvājums.Ar kontūrām baigā ņemšanās.Nesanāca kā biju iecerējis.Tak tu labāk iemācies sākumā līnijas renderot. Tā jau smukiņš. <3Labi, atnākšu mājās uztaisīšu abus bannerīšus. -Gatof, 1 Mo Chill reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Melnraksts 1400 Posted February 10, 2015 Kas tad te bija beigās? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted February 13, 2015 Kas tad te bija beigās?Beigās bija tā ,ka Lightam tomēr vairāk patīk tas ,kas ir patreiz Share this post Link to post Share on other sites
Markella 281 Posted February 13, 2015 Kas tad te bija beigās?Lights teica, ka šitas nepatika, tapēc taisīšu vien jaunu kautkad. Share this post Link to post Share on other sites